Külföld

Elesett franciaországi villájában, kórházba került Elton John

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 28. 18:07

Elton John vasárnap elesett nizzai villájában, majd kórházba ment és ott töltötte az éjszakát, könnyebb sérülésekkel megúszta. 

Kórházban töltötte az éjszakát Elton Johnt, miután vasárnap megcsúszott és elesett nizzai villájában, Franciaországban – írja a BBC.

Elton John a monacói Princess Grace kórház ortopédiai osztályára szállították, ahol kisebb sérülésekkel kezelték. A világhírű énekes pusztán elővigyázatosságból látogatott el a kórházba, ahonnan a vizsgálatot követően hétfő reggel haza is mehetett, és 

mostanra jó egészségnek örvend.

A 76 éves legenda öt éve kezdte meg utolsó fellépéssorozatát, ami a svédországi Stockholmban ért véget, és amit a covid-járvány miatti szünet következtében csak most tudott befejezni. A Farewell Yellow Brick Road nevű turné egyike volt a világ legnagyobb bevételt hozó koncertturnéinak: a Billboard magazin adatai szerint ez volt az első, ami 

elérte a 900 millió dolláros jegyeladási határt, több mint hatmillió néző volt kíváncsi a fellépésekre.

Elton John megerősítette, hogy ez volt az utolsó koncertturnéja. Ugyanakkor azt nem zárta ki, hogy egy-egy koncert erejéig színpadra áll, valamikor a nem túl közeli jövőben.

Nyitókép: Jason Cairnduff / Reuters

 

#Külföld#elton john#megcsúszott#elesett#kórházba vitték

Címlapról ajánljuk