Bulvár

Vécéablakon lefolyt madárürülékben jelent meg Elton John

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. augusztus 30. 9:31

Bár a világhírű énekes még él, ez sem akadályozta meg abban, hogy arcképe az ablakra száradt guanóban jelenjen meg.

A csodás jelenések műfajában külön polcon szerepelnek a leghétköznapibb tárgyakon megjelenő elhunyt vagy még élő hírességek arcképei, mint például a pirítóskenyéren vagy penészfolton manifesztálódó Jézus Krisztus, vagy a George Washingtonra hasonlító csirkefalat.

Ebbe a varázslatos műfajba hozott új színt (vagy inkább szagot) a Peterborough-i Nicola Colegate, aki a Things With Faces csaknem félmilliós Facebook-csoportba posztolt még a nyáron egy izgalmas képet. A fotón a nő lakásának vécéablaka látható, amin egy kissé megfolyt, de már rászáradt madárpotyadék látható.

A brit nő annyit kérdezett a csoport tagjaitól, hogy

Madárszar vagy Elton John?

A Daily Star cikke szerint az ürülékfoltban valóban felfedezhetőek a világhírű brit énekes arcvonásai, még napszemüveget is visel, ami Sir Elton John imázsának egyik fontos védjegye.


Az idén 76 éves Sir Elton John egyébként vasárnap elesett nizzai villájában, majd kórházba ment és ott töltötte az éjszakát, de szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A legendás énekes idén nyáron búcsúkoncertet adott és befejezte a turnézást.

Az RTL Fókusz összeállítása, ami Sir Elton John 75. születésnapjára készült, alább tekinthető meg:


Nyitókép: Adam Vaughan / EPA / MTI

#Bulvár#elton john#madárszar#ürülék

Címlapról ajánljuk