Külföld

„Félreértettek!” – Megszólalt a férfi, aki milliókat fizetett, hogy kutyává váljon

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 12. 18:21

Hetente legfeljebb egyszer ölti csak magára a kutyakosztümöt, és akkor is főleg otthon, a négy fal között. 

Mint arról beszámoltunk, egy japán férfi kétmillió jent, azaz nagyjából ötmillió forintot költött arra, hogy kutyává váljon, élethű kutyajelmezében pedig nemrég ki is merészkedett az utcára, mint azt az alábbi videó is bizonyítja:


A csak Toco néven ismert férfi korábban elmondta, hogy arcát és nevét nem fedi fel, mert tart attól, hogy mit szólnának hobbijához az emberek, különösen a kollégái. 

A férfi most meg is szólalt, hogy eloszlasson néhány félreértést: A New York Postnak elmondta, hogy nem tervez állandó kutyaéletet, őt inkább az átalakulás izgatja:

Az a vágyam, hogy állattá alakuljak, magáról az átalakulásról szól, arról a vágyról, hogy valami olyan legyek, ami nem vagyok.

Toco elmondta azt is, hogy hetente legfeljebb egyszer ölti csak magára a kutyakosztümöt, és akkor is főleg otthon, a négy fal között. Hozzátette, hogy a családja jól fogadta az átalakulását.

Boldog vagyok, hogy elfogadták

– jelentette ki.

Tocóval a Fókusz is foglalkozott: Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint feltételezhetően identitás- és személyiségzavarban szenved az az ember, aki teljes mértékben azonosulni tud a kutyaszereppel. A valóságtól való elrugaszkodás mögött ugyanakkor trauma is húzódhat. 

 

Nyitókép: YouTube

#Külföld#japán#férfi#kutya#kosztüm#átalakulás#jen#állattá válik

Címlapról ajánljuk