Külföld

Annyian maszturbálnak a delhi metrón, hogy mém lett belőle

rtl.hurtl.hu

2023. június 12. 15:15

De akad bunyó is.

Panasszal élt a Delhi Nők Bizottsága (DCW), miután Indiában virálissá vált egy videó, amelyen egy férfi látható, aki a delhi metrón végez önkielégítést a többi utas előtt, láthatóan minden szégyenérzet nélkül. Ez már nem az első alkalom, hogy valaki a város metrójában áll neki maszturbálni – az pedig még aggasztóbbá teszi az esetet, hogy a metró üzemeltetője eddig nem kommentálta azt.

A Times of India szerint viszont már valóságos mémmé vált a város metrója, mert annyi maszturbálós esetről lehet hallani, ami itt történt. Az utasok ezenkívül verekedésekről is beszámoltak, valamint arról is, hogy a férfi utasok nem tartják tiszteletben azt, hogy a metrónak külön nők számára fenntartott kocsijai is vannak.

A mémek mellett azért sokan fájlalják, hogy a hatóságok szemlátomást nem intézkednek ezekkel az ügyekkel kapcsolatban, illetve azt panaszolják, hogy a nők és a gyerekek számára egyre kevésbé biztonságos a tömegközlekedés a városban.

A maszturbálásról készült videót inkább nem osztanánk meg olvasóinkkal, helyette itt viszont itt egy felvétel egy bunyóról, ami tavaly zajlott a metrón:


Nyitókép: Twitter

#Külföld#delhi#metró#mém#maszturbál#twitter

Címlapról ajánljuk