Külföld

Videó: olyan sokszor onanizált az eladó kajára a bolti dolgozó, hogy több tucat vádpontért kell felelnie

rtl.hurtl.hu

2024. március 20. 20:23

A nyomozók még nem fejezték be a munkát, mert „még jó sok videót kell végigelemeznünk”.

Egészen elképesztő bűnlajstroma lehet a denveri Stephen Masaltának, akit azért állítanak bíróság elé, mert sorozatosan olyan helyeken és olyan dolgokra onanizált, ahol és amikre nagyon nem kellett volna. A bolti dolgozó például munkahelyén be nem csomagolt ételekre hintette a magját.

De a helyi média szerint már az ellene való nyomozás is azért kezdődött, mert a helyi rendőrség sorozatosan kapta a bejelentéseket különböző üzletek, kávézók tulajdonosaitól, hogy a férfi az ablakuk előtt maszturbált – volt, hogy gyerekek is látták ezt.

Később találták meg a lakásán a számos videót, amelyekben megörökítette, hogy a Safeway nevű üzlet ételeit mocskolja be a férfi. A nyomozás még teljesen nem zárult le, mivel a rendőrség képviselői szerint „még jó sok videót kell végigelemeznünk”.

Az ételeket nagyrészt ezután el is adták a vásárlóknak.

Abban viszont biztosak, hogy a vádemeléshez bőven lesz elég anyag: jelenleg összesen 36 vádpontot hoztak fel ellene, amely még bővülhet is. A rendőrségi bejelentést, és néhány diszkréten megvágott felvételt alább lehet megnézni:


Nyitókép (illusztráció): MTI / Lakatos Péter

#Külföld#maszturbál#denver#bolt#eladó#étel#termék#nyomozás#Videó

Címlapról ajánljuk