Külföld

Bill Gates nagyon nem akar válaszolni a Jeffrey Epsteinnel való barátságára vonatkozó kérdésekre

rtl.hurtl.hu

2023. január 12. 20:48

A milliárdost Redditen lehetett faggatni, és sokan arra voltak kíváncsiak, pontosan milyen viszonyok fűzték a pedofilhoz.

Nem válaszolt Bill Gates azokra a kérdésekre, amiket a Redditen tettek fel neki a felhasználók az elítélt pedofilhoz, Jeffrey Epsteinhez fűződő viszonyáról, írja a New York Post. Korábban arról is hallani lehetett, hogy emiatt a barátság miatt romlott meg Gates házassága.

A Microsoft társalapítója a beszélgetés során viszont elárulta, melyik a kedvenc zenekara (a U2), valamint a klímaváltozás elleni harcról és a gazdagok megadóztatásáról is beszélt.

Gates korábban bevallotta, hogy azután is találkozott Epsteinnel, hogy a férfit először 2008-ban elítélték gyermekprostitúcióért. Az is kiderült, hogy Gates titokban juttatott el pénzt a bűnözőnek, aki később a börtönben vetett véget saját életének.

Korábban Gates volt felesége, Melinda French Gates arról beszélt, hogy többek között ez a barátság is hozzájárult ahhoz, hogy 27 év után elvált férjétől 2021-ben. Ekkor azt mondta: „Nem tetszett, hogy találkozott Jeffrey Epsteinnel, és ezt a tudtára is adtam”.

Nyitókép: Getty Images / Alexandra Beier

#Külföld#Jeffrey Epstein#bill gates#pedofil#reddit#kérdés

Címlapról ajánljuk