Külföld

Epstein-ügy: azt állítja egy nő, hogy szexvideók készültek Clintonról, András hercegről és Sir Richard Bransonról is

rtl.hurtl.hu

2024. január 8. 21:06

Az ügyben egy tanú azt állította a periratok szerint, hogy szexvideókat készített Epstein András hercegről, Bill Clinton egykori amerikai elnökről és Sir Richard Bransonról is. Donald Trumpról azt mondta, hogy sok lánnyal lefeküdt.

Újabb adag dokumentumot hoztak nyilvánosságra Jeffrey Epstein milliárdos amerikai üzletember bírósági perével összefüggésben. Ebből kiderült, hogy az egyik állítólagos áldozat, Sarah Ransome azt állítja, szexvideók készültek András hercegről, Bill Clinton egykori amerikai elnökről és Sir Richard Bransonról, a Virgin Group alapítójáról – írja a Skynews.

Az iratok szerint maga Epstein készítette a felvételeket, miközben azok a nő egyik ismerősével szexeltek, aztán a másik nő megszerezte ezeket a videókat. Azt mondta, hogy látta is a felvételeket.

Ransome azt is állította, hogy Donald Trump is sok lánnyal lefeküdt.

A nő tanúként részt vett Epstein, barátnője, Ghislaine Maxwell elleni perben, és fényképeket nyújtott be, amelyeken Epstein, Maxwell, saját maga és más fiatal nők láthatók Epstein magánszigetén, Little St Jamesen. Ezek láthatók a galériánkban.

A vádakra Clinton nem reagált semmit, a korábban az őt vádoló nőnek 5 milliárd forintnyi összeget fizető András herceg ezúttal is kategorikusan tagadta a vádakat, a Virgin Group szóvivője, aki Branson nevében nyilatkozott, pedig úgy reagált, hogy a nő már 2019-ben beismerte a New Yorkernek, hogy csak kitalálta a szexvideókat. András herceg is határozottan tagadta a vádakat.

Szerdán kezdték el nyilvánosságra hozni azoknak a bírósági iratoknak egy részét, amelyek a kiskorú lányok szexuális kizsákmányolása, szexuális bűncselekmények és kiskorúakat érintő emberkereskedelem miatt 2019-ben vizsgálati fogságba került, majd ott váratlanul meghalt Jeffrey Epsteinnel kapcsolatos ügyben születtek korábban.

Az iratok egy része a Ghislaine Maxwell ellen indított polgári perben keletkezett. A nő Jeffrey Epstein barátnője, fő segítője volt, akit húsz év börtönre ítéltek prostitúció elősegítése és emberkereskedelem miatt. Maxwell ellen Virginia Giuffre indított polgári pert, amiért közreműködött az ellene elkövetett szexuális bűncselekményekben.

Nyitókép: a bíróság által közzétett fotók

#Külföld#Jeffrey Epstein#per#perirat#András herceg#Richard Branson#bill clinton

Címlapról ajánljuk