Külföld

Bevállalta a volt miniszter a brit Celeb vagyok, ments ki innen! következő évadát, azt mondja, nem volt részeg

rtl.hurtl.hu

2022. november 2. 6:21

Azt mondta, azért vállalta az ottani Celeb vagyok, ments ki innen! következő évadát, mert oda kell menni, ahol az emberek vannak.

Matt Hancock 2010-ben lett konzervatív parlamenti képviselő az Egyesült Királyságban, első miniszteri tisztségét pedig 2018-ban kapta. Egy évvel később a miniszterelnöki széket is megpályázta, amikor Theresa May akkori kormányfő megbukott. Országos ismertséget azonban a 2020-ban kezdődő koronavírusjárvány alatt szerzett, amikor a tisztifőorvossal közösen naponta tartott sajtótájékoztatókat. Egyebek közt arról, hogy mennyire fontos a távolságtartási szabályok betartása. Részben ezek miatt bukott meg egy évvel később, ugyanis kiderült, hogy miközben ezekről beszélt, ő addig a szeretőjét ölelgette és csókolgatta.


A bukásához a The Sun című brit bulvárlapban megjelent felvételek vezettek, most szintén ennek a lapnak magyarázta meg az egykori miniszter, miért vállalta be, hogy szerepel a brit Celeb vagyok, ments ki innen! következő évadában.

Néhányan talán azt gondolják, hogy elment az eszem, vagy túl sokat ittam

– kezdte magyarázatát Hancock. Ugyanakkor szerinte a dzsungellét remek lehetőség arra, hogy közvetlenül beszéljen olyan emberekkel, akiket nem érdekel a politika, miközben nagyon is érdekli őket, hogyan irányítják az országot.

A politikusoknak az a feladatuk, hogy oda menjenek, ahol az emberek vannak és ne a Westminster elefántcsonttornyában üljenek

– mondta az egykori miniszter, aki azt is hozzátette, hogy a képviselői munkát sokféleképpen lehet végezni, majd azt fejtegette, hogy a kommunikációnak a valóságshow-k is részét képezik. Éppen ezért arra fogja használni a műsort, hogy a diszlexia hatékonyabb felismeréséért kampányoljon, mivel ő maga is diszlexiás volt, de azt csak 18 éves korában diagnosztizálták.

Az az igazság, hogy nem vesztettem el az eszemet, és nem ittam túl sok Piña Colada koktélt. Sokat gondolkodtam a szereplésen. Engem az emberek választottak meg, és fontos, hogy kapcsolatba lépjek a választókkal, különösen a fiatalabbakkal, bárhol is legyenek, és megmutassam a politikusok emberi oldalát

– zárta gondolatait Hancock.

Nyitókép: Wiktor Szymanowicz / Anadolu Agency via Getty Images

#Külföld#matt hancock#egyesült királyság#egészségügyi miniszter#celeb vagyok#ments ki innen!

Címlapról ajánljuk