Külföld

Bocsánatot kért az idősotthon, ahol sztriptíztácos kényeztette a kerekesszékes bentlakókat

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 14. 9:08

A tajvani előadásról videó is készült.

Erősen erotikus műsorral kényeztette tolószékes lakóit egy állami idősotthon Tajvanon: egy sztriptíztáncost béreltek fel, hogy szórakoztassa az idős veteránokat a kínai őszi fesztivál alkalmából. A szeptember 7-én előadott műsorról többen is videót készítettek, az egyik kikerült a Facebookra, ahol hatalmas sikert aratott.

A felvételen egy alsóneműben lévő nőt lehet látni, ahogy tucatnyi idős, kerekesszékben ülő férfi előtt táncol, odamegy az egyik lakóhoz, a melleit odanyomja az arcához, majd a férfi kezeit a melleire teszi. Aztán a férfi kezeit végigfuttatja a testén, egészen a bugyijáig, és a végén puszit nyom a férfi fejére.


A Taoyuan Veterans Home nevű otthon a helyi sajtónak nyilatkozva elnézést kért az eset miatt, miután a videó terjedni kezdett, és többen is helytelennek tartották az előadást. 

Az otthon közlése szerint a 15 perces fellépés alatt a táncos „túlbuzgó” lett, és azt akarta, hogy a közönség közelről érezze „lelkesedését”.

Az idősek otthonában egykori katonák élnek, és a műsort kifejezetten azoknak a lakóknak szervezték, akik kerekesszékbe kényszerültek. A koronavírus-járvány miatt az elmúlt két évben nem ünnepelték meg az otthonban az őszi fesztivált, és az otthon közlése szerint a lakók már nagyon készültek arra, hogy idén újra megülhetik a kínai ünnepet.

Nyitókép: Facebook / Shäkirä Isäbël

#Külföld#idősek otthona#sztriptíztáncos#sztriptíz#tajvan#veteránok

Címlapról ajánljuk