Külföld

Kutyák marcangoltak szét egy postást Észak-Floridában

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 24. 6:50

A nő a kórházban belehalt sérüléseibe. A kutyákat el fogják altatni.

Észak-Floridában meghalt egy 61 éves postás, akire öt kutya támadt – írja honlapján a CNN.

A környéken lakók vasárnap egy nő kiabálását hallották, amikor kimentek, látták, hogy Pamela Jane Rock a földön van, miközben öt kutya marcangolja. Többen megpróbálták leszedni az állatokat a nőről, az egyik lakó a fegyverét is kivitte, és többször a levegőbe lőtt. A kutyákat nem sikerült elkergetni, azokat gazdáiknak kellett lerángatniuk a postásról.

Mire a hatóságok megérkeztek, a kutyákat már bevitték gazdáik. A nő a földön feküdt, erősen vérzett. A rendőrök elsősegélyben részesítették a mentők megérkezéséig. Súlyos állapotban vitték kórházba, ahol hétfőn este belehalt sérüléseibe.

Tavaly több mint 5400 postai dolgozót támadtak meg kutyák az Egyesült Államokban. A mostani esetben a hatóságok büntetőeljárás megindítását sem zárják ki. Az előzetes vizsgálatok szerint a kutyák egy elkerített területről szöktek ki. A támadás után gyepmestereket hívtak a helyszínre, akik a tanúk által azonosított öt kutyát elvitték. A seriff hivatala szerint az állatokat el fogják altatni.

A Putnam megyei seriff, Joseph Wells azt mondta, többször kellett már intézkedniük a környéken kutyák miatt, de nem tudta megmondani, hogy ugyanezekkel az állatokkal volt-e probléma. A szomszédok szerint azonban többször előfordult már, hogy a kutyák átugrottak a kerítésen, vagy kibújtak alatta.

Nyitókép: Putnam megyei seriff hivatala

#Külföld#kutyatámadás#florida#postás#haláleset

Címlapról ajánljuk