Gazdaság

Sarka Kata kiszállt cégéből

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 25. 6:20

Az üzletasszony komoly üzleti döntést hozott.

Az Mfor.hu cédadatokra hivatkozva írta meg, hogy kiszállt a BLTN Expansion Kft.-ből Sarka Kata. A céget 2021. augusztus 6-án jegyezték be, tevékenységi köre szerint a cég ingatlan adásvétellel foglalkozik, többségi tulajdonosa az alapításkor pedig a Reál-boltlánc mögött álló Reál Hungária Kft.-ben is érdekelt Ráthonyi-család érdekeltségei közé tartozó Alaszka Investments Kft. volt, míg Sarka Kata kisebbségi részesedéssel jelent meg a vállalkozásban.

A BLTN Expansion alapítása óta nem bonyolított forgalmat, árbevétele nullás, 700 ezer forint körüli mínuszt termelt mindkét működési évében.

Sarka Kata és az Alaszka Investments július 28-án szállt ki a cégből, 

a tulajdonos pedig az a Ráthonyi Zoltán lett, aki egyébként az Alaszka Investments Kft.-ben is cégjegyzésre jogosult és korábban Vajna Tímea vőlegényeként emlegették.

Nyitókép: Sarka Kata, a Magyarország Szépe versenyigazgatója, licensztulajdonos, a zsűri tagja (k) és Jákob Zoltán, a Crystal Nails tulajdonosa, zsűrielnök (b) a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2023. június 11-én. – Fotó: Vasvári Tamás / MTI

#Gazdaság#sarka kata#vajna tímea#cég#bltn expansion kft.

Címlapról ajánljuk