Fókusz

Zimány Linda őszinte vallomása

Fehér IstvánFehér István

2015. július 1. 18:34

Zimány Lindáról rengeteget írtak az utóbbi időben, találgattak és sok mindent feltételeztek róla, de ő eddig csak hallgatott, azt remélve, idővel elcsendesednek a viharok. Fél év amerikai munka után, most újra itthon van és most itt a Fókuszban őszintén reagál a vádakra és találgatásokra. Fehér István riportja.

Amerikai pókerkirállyal hancúrozott Zimány” – írták a közelmúltban, miután ez a fénykép nyilvánosságra került, amin négy fürdőruhás lány társaságában látni, a 34 éves, több mint 50 millió dolláros vagyonnal rendelkező pókerjátékos mellett. Linda értetlenül állt az előtt, hogy egy ilyen fotó után, miért feltételezték rögtön azt, hogy több köze van a gazdag férfihoz, akivel csak munka kapcsolatban volt.

Több mint egy éve, 2014 áprilisában, egy videónak köszönhetően ország-világ értesült Zimány Linda és Jude Law estéjéről. A modell és a brit színész egy bárban találkozott, de Linda szerint már nem először, korábban már látásból ismerték egymást. A modell szerint, ha lett volna köztük ennél több, azt sem volna oka szégyellni vagy tagadni. Az sem keserítette el, hogy az elkészült mozifilmből végül kihagyták Jude Law-val közös rövid jelenetét, ahogy sok más hasonlót is, ez természetes az ilyen filmeknél és így is hatalmas élmény volt számára, egy ilyen profi stábbal dolgozni.

Linda 2013-ban Las Vegas-ban nyerte meg a harmadik legrangosabb amerikai szépségversenyt, a Tropic Beauty-t. Győzelmével nyolcvanezer dolláros modellszerződést, gyémánt ékszereket és számos munkalehetőséget is kapott.

Az elmúlt két évben emiatt sok időt töltött Los Angelesben és Las Vegasban. Szeret ott élni, és bár van több barátja is kint, igazi otthonaként még sem tud tekinteni ezekre a helyekre. Rengeteg maradandó élménnyel gazdagodott, a szépségverseny győzteseként sok különleges rendezvényre hívták meg, de számos kudarc is érte, amit kevesen tudnak.
#Fókusz#találgatás#vád#vallomás#zimány linda#jude law#modell#dzsudzsák balázs

Címlapról ajánljuk