KERESÉS search-close

"Fehér István" szerzővel ellátott tartalmak

Fehér István

Fehér István által létrehozott tartalmak (100):

Fehér István társszerzői:
TérTáncKoncert: 400 gyerek közösen táncol vasárnap a Bazilika előtt!

Sokan életükben nem jártak még Budapesten azok közül a gyerekek közül akik vasárnap a Bazilika előtt a világhírű Budapesti Fesztiválzenekar zenéjére táncolhatnak majd. Négyszáz gyerek hónapokon át tanulta szerte az országban ugyanazt a koreográfiát. A riportból az is kiderül, hogy milyen volt a zenekar vezetője, Fischer Iván a világhírű karmester gyerekként!

Még több kulisszatitok A mi kis falunk harmadik évadából

Eddig nem látott bakikkal és újabb kulisszatitkokkal tekintünk vissza, A mi kis falunk harmadik évadára, ami most szombaton fejeződik be. Az évadzáró rész több izgalmat is tartogat, például a helyi férfiak újra a Pajkarét elleni meccsre készülnek, de... a folytatás a videóban.
Az RTL Moston-on visszanézheted A mi kis falunk részeit.

Lakatos Márk saját példájával szeretné bebizonyítani, hogy a szépség relatív

Így sem láthatták még Lakatos Márkot, aki most modellnek állt, egy különleges fotósorozat kedvéért, amiben jól ismert képeket reprodukáltak, megfűszerezve a stylist-műsorvezető jellegzetes humorával. Márk számít rá, hogy nagy vitákat váltanak majd ki ezek a fotók, de nem bánja, mert azt reméli, hogy a magyarok is bevállalósabbak lesznek, nem csak a külföldiek.
A fotózásról ide kattintva láthatsz még több felvételt.

Nagypapa lett és unokája kedvéért Kanadába költözött Varnus Xavér

Varnus Xavér – néhány éve Németországba költözött – de a közelmúltban úgy döntött, hogy visszatér kamasz korának színhelyére, és Kanadában kezd "régi-új" életet. A világhírű magyar orgonaművész Torontóban vett egy lakást, ahol az elmúlt egy évben többször is megfordult, hiszen a két fia is ott él és tavaly megszületett az unokája, Ava. Tavaly sokat gondolkodott az életéről, de végül az unokája születése volt a sokadik, nagyon erős érv arra, hogy a tengerentúlon kezdjen új életet.

Rozsdatemető 2.0

100 év története 3 órában: ennyi időt ölel fel a Rozsdatemető 2.0 című előadás a Katonában. Fejes Endre művét Tasnádi István gondolta tovább és folytatta a nyolcadik kerületi család történetét. Az első világháborútól a kétezres évek elejéig több fontos történelmi pillanat elevenedik meg a színpadon.

Először mesélt közös gyermekükről Lovasi András és Földes Eszter

Lovasi András kisfiát születése után először az ő mellkasára tették. A zenész és színésznő felesége, Földes Eszter először mesélt a Fókusznak Álmos világrajöttéről.

Rettegés Pajkaszegen, de sebaj, itt van Kati néni!

Udvaros Dorottya még karate tudását is felfrissíthette, amikor kiderült, hogy önvédelmi leckéket kell adnia a falubeli asszonyoknak Pajkaszegen. A mi kis falunk aktuális részében ugyanis egy álarcos idegen felbukkanása tartja rettegésben a helyieket…

Solti Ádám mellett több szereplő is távozik majd a Barátok köztből

Fontos változások a Barátok közt háza táján. Solti Ádám mellett több szereplő is távozik majd a közeljövőben és utánajártunk a felröppent hírnek, miszerint Szőke Zoltán 21 év után tényleg elköszön-e a sorozattól?
Solti Ádámmal készült 2011-es riportot a sorozatba kerüléséről, ide kattintva nézheted meg.

Megmutatjuk, hogy milyen lesz Solti Ádám és Berni új álomotthona!

Solti Ádám és menyasszonya, Solti Bernadett megmutatta nekünk készülő családi fészkét! Elárulták azt is, hogy gyereket is szeretnének és nyáron hivatalosan is összekötik az életüket. A ház ötödik éve készül, ami egyben a kapcsolatuk szimbóluma is lehetne, hiszen Ádám nem sokkal a megismerkedésük után vágott bele a projektbe. A kapcsolatuk is - a házhoz hasonlóan – sok buktatóval épült, fejlődött, és Berniék erről kendőzetlenül őszintén beszélnek is!

Zentai Márk új élete


szerző:
2019.04.16. 19:31
Zentai Márk új élete

Zentai Márk a kamaszkor hirtelen jött sikerei után úgy érzi, az elmúlt években talált rá arra a zenei irányra, ami igazán boldoggá teszi. A 29 éves énekes és zenekara a MÖRK tagjai is tele vannak zenei álmokkal és tervekkel. A számos itthon és külföldi jazzfesztiválos felkérések mellett remélik, hogy a jövőben lesz lehetőségük újabb extrém helyszíneken is együtt zenélni.

A MÜPA titkai


szerző:
2019.04.13. 21:00
A MÜPA titkai

Padlástól a pincéig bejártuk a különleges akusztikájú épületet. Olyan helyekre is bepillanthattunk, amit bizony a nézők sosem láthatnak. Pedig a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik központi helyszínén ilyenkor sok százan megfordulnak.

Rendhagyó kultúr-háztűznézőben a Müpában

Nemcsak a nézők, de néha még a zenei világsztárok is csodálkozva tekintenek a Müpa épületének különleges adottságaira. Egy rendhagyó kultúr-túrába oltott háztűznézőbe mentünk a speciális épület nem túl sokat látott részeibe. Mutatjuk a minden szempontból nagyon érdekes műremeket, amit kultúrplázának hívtak a megnyitásakor és ami azóta is rengeteg koncertnek és fesztiválnak ad otthont.

Különleges komolyzenei koncert a repülőtéren!

Komolyzenei hangverseny a Liszt Ferenc Repülőtéren! A Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik különleges koncertjét péntek este adták, rendhagyó módon az 1-es terminál utas csarnokában játszottak a debreceni Kodály Filharmonikusok. A műemléképület 2012 óta nem fogad utasokat, most azonban megtelt zenerajongokkal.

Éles lőgyakorlatra vittük az Alvilág szereplőit!

Balsai Móni még az Alvilág indulásakor mesélt arról, hogy bár idegenkedik minden erőszakos dologtól, mégis minél többet fogott a kezében fegyvert a szerepei kedvéért, annál jobban vonzotta. Gyerekként egyszer lőtt már, azóta szeretné magát élesben is kipróbálni. A Fókusz most teljesítette a színésznő gyerekkori álmát! A lőtérre vele tartott a sorozat másik két szereplője is, Hevér Gábor és Pelsőczy Réka.

Hihetetlen látványvilág: így készült az Alvilág egyik legdrámaibb jelenete!

Az Alvilág nem csupán egy krimi, de a történetben legalább ilyen nagy hangsúllyal szerepeltek emberi drámák, fájdalmasan nehéz családi döntések is. A végkifejlet előtt egyre kuszábbak a történet szálai, továbbra is kérdéses, ki lőtte le a családfőt és mi lesz végül a drogszállítmány sorsa. A végkifejletig megmutatjuk a legizgalmasabb werk felvételeket!

Olyan fotók készültek Pajkaszeg papjáról, hogy azokon még ő maga is meglepődött!

Schmied Zoltánról kevesen tudják, hogy öttusázóból lett színész és imádott vívni, a mai napig lovagol. Pajkaszegen viszont a róla készült férfias fotók nagy bajba hozhatják! Részletek a riportban!

Nagy Sándor 4 szerepbe is belebújik a Liliomfiban!

Nagy Sándor igazi átváltozó művész. A színész pályája során már több előadásban is bebizonyította, hogy képes gyorsan és szellemesen karaktert váltani. A Madách Színház új zenés komédiájában, a Liliomfiban láng lelkű vándorszínészként, négy szerepbe is belebújik, hogy megtudja, a szerelme tényleg szereti-e őt.

Izgalmas fordulatok az Alvilág utolsó előtti részében

Az Alvilág utolsó előtti része különösen sok izgalmat tartogat: többek között az egyik gyerek gyanút fog arról, hogy ki lehetett az apja gyilkosa, valamint ebben az epizódban láthatják a nézők azt az akciójelenetet, amit a sorozat készítő fél napig forgattak. Balsai Móni és Szabó Győző különleges tréninggel készültek az új rész felvételeire.

Hogyan teljesítenek majd Pajkaszeg tűzoltói?

Miközben NAV ellenőrként állít be Ábel Anita Pajkaszegre és persze, hogy talál ezt-azt, addig a Fókusz stábja elintézte, hogy A mi kis falunk két tűzoltóját alakító színész gyorstalpalón vehessen részt az egyik pesti tűzoltóságon.

Embert próbáló helyzetekben az Alvilág Nórája és az őt alakító Balsai Móni is!

Emberrablás az Alvilágban! Az RTL krimisorozatának múlt heti része Natasa eltűnésével végződött, de azt még nem tudni, hogy ki és milyen céllal vitte el Nóra lányát. Az édesanya egyre jobban belekeveredik a rosszfiúk ügyeibe, a következő részben életveszélyes szituációba is kerül. Nem csak a főszereplő, de az őt alakító Balsai Móni is embert próbáló helyzetekbe került a forgatások közben.

Visszatérnek Pajkaszeg lakói - jönnek a legújabb kulisszatitkok

Szombaton este visszatérnek a képernyőre Pajkaszeg lakói. A mi kis falunk idei első részében egy különleges körmeneten vesznek részt a pajkaszegiek, a falu lakói ugyanis le akarják nyűgözni az odalátogató püspököt, persze nem kis bonyodalom lesz a dologból...
Ha kíváncsi Matyi esetére a szájharmonikával kattints ide. Ide kattintva pedig a színészek mesélnek még az előkészületekről.

Veszélyes a fegyveres „alvilági” jelenetek forgatása

Durrognak a fegyverek, autósüldözés, verekedések - az Alvilág című sorozatban egyre többet kell pisztolyt fogniuk a szereplőknek. Ez egyrészt nagyon izgalmas, másrészt nagyon oda is kell figyelni. Fegyverszakértők vigyáznak mindenre és mindenkire a forgatáson, hogy még véletlenül se essen baja senkinek.

Világraszóló magyar siker a trapézon

A magyar Recirquel artista társulatnak állva tapsolt a New York-i közönség. Ők voltak az első magyar fellépők New York legendás kulturális központjában. Mutatjuk a veszélyes, biztosítás nélkül bemutatott produkciókat és a fiatal artistákat, akik végrehajtották ezeket.

Exkluzív: veszprémi otthonukban fogadtak Kiss Ramónáék a hat hetes Noé babával!

Vajon kire ütött Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia? A boldog szülők veszprémi otthonukban fogadtak minket a hat hetes Noéval. A Fókusz stábja exkluzív interjút készített az RTL Klub műsorvezetőjével és élsportoló férjével. A családról ITT láthatsz extra videót!

Fegyvert adnak Nóra kezébe az Alvilágban: mit kezd a helyzettel?

A Balsai Móni által alakított Nóra most először kerül szemtől szembe az alvilág legfélelmetesebb alakjával, Schneiderrel, aki egyre nagyobb nyomást gyakorol a családra. Az ő egyik kemény emberét Szabó Győző alakítja, aki a ma esti részben egy elhagyott gyárépületbe viszi a nőt. A három gyerekes anya kezébe fegyvert is adnak. Hogy elsül- e a pisztoly, és kit rejt a fekete maszk, ez is kiderül ma este az Alvilágból!

Lakatos Márkot meghódította New York!

A szabad, extravagáns, szókimondó divatguruval, Lakatos Márkkal New Yorkban jártunk. A stylist, műsorvezető a divathéten bemutatóról bemutatóra járt, különleges helyeken reggelizett, és világsztárokkal is összefutott!

Méltó ellenfelet kap az Alvilág mindenre elszánt anyatigrise!

Az Alvilág harmadik részében végre láthatjuk a sokak által emlegetett maffiafőnököt, Schneidert, valamint a Hevér Gábor által alakított karakter egy verekedésbe keveredik a börtönben. Ennek a felvétele komoly előkészületet igényelt, ahol a Fókusz stábja is ott volt!

Ütős lesz Szabó Győző belépője az Alvilágba!

Szabó Győző az Alvilág második részében mindjárt két bunyóval is felhívja magára a figyelmet, miközben Ádám gyerekei a kórházi ágyánál látogatják meg a súlyos állapotban lévő apjukat.

Így tép szét a függőség

Először szerepel önálló esten Szabó Kimmel Tamás. Az Orlai Produkció Széttépve című darabjában zenei aláfestéssel beszél a függőségekről különböző szerepekbe bújva. A rendezővel, Novák Eszterrel hónapokig beszélgettek drogosokkal, az ő történeteikből állt össze a darab.

Színfalak mögött: merülj el velünk az Alvilág kulisszáiba!

Az RTL új krimi sorozatában az alvilági történetekkel párhuzamosan betekinthetünk egy nem hétköznapi család életébe is. A történetben Ádámnak és Nórának három gyermeke van, a feleség sokáig csak tisztes polgári létre neveli a gyerekeit, ami aztán hirtelen megváltozik. A Fókusz stábja a sorozat alkotóit, szereplőket kérdezett az Alvilágról és a forgatásról is mutatunk érdekes részleteket!

Megmutatjuk kik és hol képzik a musicalszínész gyerekeket

Amikor bámulatos tehetségű gyerekeket látunk színpadon, akik a maguk természetességében tökéletes alakítást nyújtanak, gyakran azt is elfelejtjük, hogy betanult szöveget, szerepet játszanak. De, hol tanulnak meg így beszélni, zenélni, táncolni? Legutóbb a Rocksuli című nagysikerű musicalben eshetett le az állunk. Most megmutatjuk kik és hol képzik ezeket a srácokat.

Exkluzív interjú Kulka Jánossal

Kulka Jánosnak három év kihagyás és betegség után a héten volt új színházi bemutatója a Trafó Kortárs Művészetek Házában. A Kossuth- és Jászai-díjas színész Móricz Zsigmond: Árvácska című drámájában játszott együtt egy független társulattal. A bemutató iránt – ahol csak a Fókusz forgathatott - hatalmas volt a közönség érdeklődése!

Elképesztő élmények: öt magyar orvos, akik két héten át operáltak Malawiban

Öt magyar orvos, akik 200 kiló adománnyal indultak el Malawiba, a világ egyik legszegényebb országába, ahol két hét alatt húsz súlyosan beteg emberen segítettek, akik így új esélyt kaptak az életre.

Bemutatóval ünnepelt Pintér Béla

Új bemutatóval ünnepelte fennállásának 20 éves jubileumát Pintér Béla és Társulata. Vezetőjük, Pintér Béla 20 év alatt, 24 darabot írt és rendezett. A kritikusok szerint is az egyik legjelentősebb független társulat előadásai iránt olyan nagy a közönség érdeklődése, hogy gyakran több hónapot kell várni a szabad helyekre.

Amazonok: három év múlva

Negyvenes nők a főszereplői a Rózsavölgyi Szalonban futó Amazonok - három év múlva című darabnak. A francia vígjáték első részét valóban három éve mutatták be Budapesten, a nézők most megtudhatják, hogyan alakult azóta az életük közepén járó asszonyok sorsa.

 

A szilveszteri RTL Híradó kulisszatitkai!

Rendhagyó módon zárta az óévet az RTL híradó, ezúttal Gálvölgyi János vezényletével, vicces hírekkel búcsúztatták 2018-at a hírműsor készítői. A Fókusz stábja ott volt a kulisszák mögött!

Szilveszteri híradó Gálvölgyi Jánossal

Idén is különleges lesz a szilveszteri RTL Híradó. Már hagyomány, hogy az év utolsó napján részben vendégek vezetik a hírműsort.  Idén Gálvölgyi János ül a műsorvezetői székbe. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színészt nemcsak a stúdióban láthatják, de ő alakítja majd a riportok szereplőit is. Még több kulisszatitok és a legviccesebb forgatási jelenetek: ITT.

35 éves lett a Budapesti Fesztiválzenekar

Már az első karácsonyi koncert óta, szinte minden decemberben fellépnek ilyenkor. A kezdő csapatból három zenész a mai napig tagja a zenekarnak. Fischer Iván karmester azt mondta, a kezdetekkor rajta kívül kevesen hittek az elképzeléseiben, de ilyen sikerről álmodni sem mert. A kritikusok a világ 10 legjobb zenekara között tartják őket számon.

Szilveszteri Híradó Gálvölgyivel

Az RTL Klub Híradójánál több éves hagyomány, hogy az év utolsó napján vendégek vezethetik a hírműsort. Láthattak már népszerű énekes és színész párosokat, gyerekeket és youtube sztárokat is. Idén Gálvölgyi János ül majd a műsorvezetői székbe szilveszter este. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színészt nemcsak a stúdióban láthatják, de egy személyben ő alakítja majd a humoros riportok szereplőit is. Még több kulissza-titok: ITT!

Mészáros Márta, Arany Medve-díjas rendező

Mészáros Márta filmrendező legutóbbi alkotása, az Aurora Borealis – északi fény idén a legjobb játékfilm lett egy spanyol filmfesztiválon. Pályája során 26 játékfilmet készített, az elsőt éppen 50 évvel ezelőtt. Számos rangos nemzetközi díjat nyert el. Ő volt az első női rendező, akinek az alkotását egy jelentős filmfesztivál nagy díjával ismerték el. A 87 éves rendező-forgatókönyvíró nem pihen, több film ötlete is van. Ha szavazni szeretne, ide kattintva megteheti!

Most minden titokról lehull a lepel: megmutattuk az eredményeket az X-Faktor finalistáinak!

Az X-Faktor idén nem csak nézettségi rekordokat döntött, hanem a nézők is igen aktívak voltak: összesen 3 310 451 alkalommal nyilvánították ki véleményüket az 5 élő show alatt. De vajon kik voltak a legnépszerűbbek az élő show-k indulásakor? Az eredményeket megmutattuk a finalista versenyzőknek és két mentornak!

Monumentális díszlet és parádés szereposztás - újra jön az Álomutazó!

Visszatérnek az álomutazók! Lassan minden a helyére kerül a Magyarországon sosem látott hatalmas színpadon és a 4 emeletes ház magasságú díszletben, ahol több szinten mozognak a színészek, táncosok. A mesemusicalt tavaly karácsonykor közel 50 000 néző látta, igazi sztár szereposztásban, a siker a színészek számára is emlékezetes volt.

Elegáns vacsorát rendeznek négy Budapesti hajléktalanszállón

Elegáns vacsora négy Budapesti hajléktalanszállón. Egy pesti étteremtulajdonos három éve minden decemberben rendhagyó vacsorákat ad otthontalanoknak. Nem csak ételt visznek a hajléktalanszállókba, de szép, karácsonyi terítékkel is kedveskednek az ott lakóknak, a vacsorát pedig önkéntesek szolgálják fel.

Emberijogok ihlette koncertet adott Bródy János

Bródy János újra koncertezett. Ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban lépett fel. A régi és új dalok mellett megidézte az Illés zenekar 1971-ben megjelent Human Rights című albumát is, amelyen több dalt is az emberijogi nyilatkozat pontjai ihlettek, amelyet 70 éve fogadott el az ENSZ közgyűlése.
Bródy János ide kattinta elmondja, szerinte melyik emberi alapjog sérül itthon a leginkább.

Álomutazó – újra itt a giga-show!

Gyerekek tízezrei élhetik át újra azt a - szó szerint mesés – giga-show-t, amiben a legnagyobb magyar sztárok varázsolnak egy olyan különleges világot a színpadra, amit még a felnőttek is tátott szájjal bámulnak.

Először mutat be kortárs magyar sci-fit a Vígszínház!

A házi színpadon egy űrhajó fedélzetét építették fel, ebben játszódik a galaxis számkivetetteiről szóló darab. A Kozmikus Magányt a Vígszínház egyike színésze, Király Dániel rendezi.

Szekér Gergő két éve úgy döntött szembenéz édesanyja gyilkosával!

Szekér Gergő két éve úgy döntött találkozni akar édesanyja gyilkosával! Az X-Faktor énekese a Fókusz stábja előtt idézte fel a pillanatot, amikor a férfi szemébe nézett. A tragédia után a nagymamája lett Gergő legnagyobb támasza, az ő gondoskodása, barátsága segítette át a tragédián.

Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban!

Nagy vitát váltott ki szombaton az egyik produkció az X-Faktorban. A mentorok egymásnak feszültek, Puskás Peti élő adásban kiabált Gáspár Lacival.

Radics Gigi: rémálom szerű utazás után életreszóló kaland Ausztráliában

Radics Gigi élete egyik legszebb és legkalandosabb utazásán van túl. Az X-Faktor mentora Ausztráliában és Új-Zélandon töltött 12 napot, de az élményekhez vezető út igazán embert próbálóra sikeredett. Giginek ugyanis több mint két napig kellett utaznia, mire elérte úticélját, sőt még koncert közben is érte egy kellemetlen meglepetés.

Gáspár Laci hét lányversenyzővel fordul a Mentorházba

A tehetségkutató magyar történetében másodszor a Tábor végén 25 produkciót juttattak tovább a mentorok, mert Gáspár Laci 7 lánnyal érkezik a hétvégi a Mentorházba.

X-Faktor Tábor: A hatalmas a feszültség és az óriási a tét mindenkit próbára tesz

A legkeményebb megmérettetéshez érkezett az X-Faktor, ami próbára teszi a versenyzőket, de mentorok számára is izgalmas, hiszen itt tudják meg, milyen kategóriáért lesznek felelősek 2018-ban. Idén több mint 100 produkció jutott be a táborba. A Fókusz a versenyzőkkel együtt töltötte a tábor hetét, akik eleinte még jókedvűen várták, hogy végre kiderüljön, kikkel együtt és milyen dalokkal kell teljesíteniük a csoportos feladatokat, a feszültség csak később jött ki rajtuk.

Szabó Győző kisfiával állt kameránk elé

Szabó Győzőt ritkán láthatja a nyilvánosság, legkisebb fiával, a nyolc éves Misivel. Az elfoglalt színész azért mindig szakít időt arra, ami számára a legfontosabb: a családjára. Nagykorú lányával együtt dolgozik, a kisfia kéréseinek nehezen mond nemet, ezúttal egy különleges interaktív élményparkban játszottak együtt a Fókusz kamerája előtt.

Magyar televíziózás történeti rekordra készül a Barátok közt csapata!

Pénteken lesz pontosan 20 éve, hogy elindult Magyarország első napi sorozata. Az RTL klub saját gyártású produkciójának főszereplőit egy csapásra megismerte az egész ország, a sorozat nézettségi rekordokat döntött. 

Újabb esküvő a Barátok köztben!

A péntek esti jubileumi adás több meglepetést és váratlan fordulatot tartogat, az egyik ilyen Tóbiás és Kristóf egybekelése, amit a történet szerint a barátaik szerveznek meg nekik. De, hogy hogyan sikerül a meglepetés ceremónia és milyen további fordulatok és rég nem látott szereplők térnek vissza a sorozat 20 éves születésnapjára, kiderül a Barátok közt péntek esti dupla részéből.

20 éve indult el Magyarország legnépszerűbb sorozata

1998. október 26. hétfő. A Barátok közt első adása. A sorozat főszereplői szinte már családtagok az otthonokban. Nincs olyan magyar ember, akinek ne lenne ismerős a sorozat. Bemutatjuk a kezdetek és a két évtized legfontosabb pillanatait.

Utoljára ment a Portugál

20 év után utoljára játszották a Portugált a Katona József Színházban csütörtök este. A vígjáték a teátrum történetének legtöbbet játszott előadása. A szereplők közül többen a premiertől kezdve játszottak benne: meghatottan temették a darabot, amelyet mindig teltházzal, pontosan 423-szor adtak elő először a Kamrában, majd 2003-tól pedig a Katonában. Több mint 150 ezren látták 1998 óta.

Megmutatta kisfiát a Barátok közt sztárja

A boldog szülőkről és szemük fényéről először készült egy exkluzív fotósorozat, ahol a Fókusz stábja is jelen lehetett. Itt mesélt Dia arról, hogy miként várták a fiúk világra érkezését. Nyárid Dia és kisfia, ahogy még sosem láttuk őket.
A szülőkkel készült beszélgetést ide kattintva nézheted meg hosszabban.

A Diktátor a Vígszínházban

Charlie Chaplin legendás hangos filmjének színpadi változatát a hétvégén mutatták be, Eszenyi Enikő rendezte. A művész családjának külön engedélyével. A rendező azt mondta, az eredeti filmet játsszák el, néhány korábbi Chaplin szkeccsel kiegészítve. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepét ifj. Vidnyánszky Attila alakítja.

Nem mindennapi módon ünnepelték meg Webber születésnapját!

Látványos koncerttel ünnepelte a Sportarénában a Madách Színház Andrew Lloyd Webber 70. születésnapját, közel 10 ezer néző előtt. A gálán felcsendültek az angol zeneszerző legnagyobb slágerei olyan művekből, mint: a Macskák, Az Operaház Fantomja.. és a Jézus Krisztus Szupersztár. Szirtes Tamással elárulta, hogy utolsó napokig úgy volt, hogy az ünnepelt is jelen lesz a gálán.

Budapesten a Bolsoj sztárja

Először láthatja a pesti közönség a moszkvai Bolsoj Balettből a Magyar Nemzeti Baletthez igazolt táncost, Tsvirko Igort. A Triple Dance című új produkcióban Világhírű koreográfusok eddig Magyarországon nem látott munkáit mutatják be a Müpa-ban, a CAFe Budapest Fesztivál részeként.

Webbert ünnepelték

Andrew Lloyd Webbert ünnepelték a Sportarénában. A világ legismertebb musical-szerzőjének 70. születésnapja alkalmából állították össze a gálát, amelyen a Madách Színház színészei adtak elő részleteket a legismertebb Webber-darabokból.

Somló Tamásra emlékeztek gyerekei és pályatársai

Somló Tamásra emlékeztek gyerekei és pályatársai a Madách Színház Rock fesztiválján. 2016 júliusában az egész országot megrázta az akkor 68 éves zenész halála. Gyerekei szeretnék megőrizni édesapjuk emlékét, ezért találták ki a Somló Cirkusz című koncertsorozatot.

 

A rendező régi vágya teljesül

Színházi ritkaságot mutat be péntek este a Pesti Színház. Bulgakov, Bíborsziget című művét Hegedűs D. Géza rendezi, akinek régi vágya volt színre vinni ezt a kevéssé ismert művet. Szerinte azért is aktuális ez a történet, mert a kreativitásról szól, az alkotók kétségbeesett, szenvedélyes küzdelméről, hogy a színház tovább élhessen. 

Az örökifjú Presser


szerző:
2018.10.09. 17:55
Az örökifjú Presser

Páratlan karrier, 40-50 éves örökzölddé lett slágerek, Presser Gábor még mindig őrült sebességgel irányítja a zenevonatot és egyre több egészen fiatal utassal száguldozik egyre magasabb hegyoldalakra. Rúzsa Magdi, Oláh Ibolya és Falusi Mariann mellett egykori iskolájának mai diákjai is vele zenéltek.

A báb nem korosztály, hanem műfaj!

Ez a szlogenje a Budapest Bábszínház új évadának, éppen ezért egy kifejezetten felnőtteknek szóló előadást mutattak be először, azzal a céllal, hogy jövőben erősítsék, nem csak gyerek bábszínház létezik.

A mentorok már készen állnak

Az X-Faktorban csak a legtehetségesebb és a legjobb hangú énekesek juthatnak tovább idén is. Hogy kik, abban nagy szerepe lesz a mentoroknak. Hogy ők hogyan készülnek és mit várnak az idei mezőnytől – megkérdeztük!

Autizmus és tánc a színpadon

Rendhagyó táncórák a Rózsavölgyi Szalonban. A kamaraszínház egy autista fiú és egy visszavonult revü-táncos megismerkedését mutatja be. Az autista fiú szerepére készülve Józan László sokat beszélgetett egy autista fiatalemberrel is. Ullmann Mónikának viszont nem ismeretlen a táncos világ,

A Diktátor a Vígszínházban!

Charlie Chaplin legnagyobb hatású filmjének színpadi változatát rendezi Eszenyi Enikő, a legendás művész családjának engedélyével. Az ősz egyik legjobban várt bemutatójának próbáira elsőként az RTL híradó stábja tekinthetett be. 

Aréna koncert: Presser Pici még most sem tud leállni

A hatvanas évektől napjainkig generációk éneklik dalait, a hetven éves Presser Gábor LGT-stül, Gyönygyhajú lányostul, Vígszínházastul beírta magát a magyar kultúra nagy könyvébe. Most is óriási lendülettel kísérletezik és próbál dupla Aréna koncertjére.

Pajkaszegi erősítés érkezett

Az ország legnépszerűbb sorozatában Szabó Győzőnek, mint rendőrnek rengeteg dolga akad. Csak hát hol a fegyvere nincs meg, hol a bicajával van baj. Vajon mi lesz abból, ha megjelenik egy szirénával felszerelt, okos, biciklivel közlekedő fess kolléga?

Újra színpadon az István, a király

Szörényi Levente és Bródy János rockoperáját, 35 évvel ezelőtt mutatták be, azóta számtalan feldolgozásban láthatta a közönség. Most a Budapesti Operettszínház állította színpadta, egy egészen újszerű, modern változatban.

Presser Gábor az, aki igazán ismeri Oláh Ibolyát

Az 1507-ik koncertjét adja Presser Gábor majd az Arénában, amin Oláh Ibolya is fellép. A magyar zene élő legendája és az énekesnő régóta barátok, sok közös dalon dolgoztak már együtt. Ibolyka - ahogy Presser Gábor is hívja - sok nehézségen túl van már, ezeket pedig bátran kiénekli a dalaiban.

Az interjút itt nézheted meg hosszabban.

Pajkaszegi bakiparádé

A Mi kis falunk forgatására zarándokolnak a rajongók. Mutatjuk a bakikat, meg Csuja Imre valódi vidéki életét is - ahogy a felesége látja.

Felállva ünnepelt a közönség

Nagy sikert aratott az Apáca show című musical Budapesten is! A hét - teltházas - Szegedi Szabadtéri előadás után, hétvégén a Budapesti Operettszínház mutatta be a darabot, a közönség percekig felállva ünnepelte a színészeket és az alkotókat. 

Fésűs Nelly barátnője esküvője helyett, a sajátjára érkezett

Fésűs Nelly a meglepetés esküvőre azért sem számított, mert párja, Vajtó Lajos mindig is házasságellenes volt. A férfi végül imádott kislányuk kedvéért döntött az esküvő mellett, amit a legnagyobb titokban szervezett meg. Még több felvétel a ceremóniáról ITT nézhető meg!

Óriási sikert aratott Londonban a Budapesti Fesztiválzenekar

Óriási sikert aratott Londonban a Budapesti Fesztiválzenekar – Fischer Iván vezetésével – a Royal Albert Hallban 12 ezer néző előtt. A közönséget azzal lepték meg, hogy az egyik számban nem csak zenéltek a művészek, de kórusként énekeltek is. A legjelentősebb angol lapok kritikusai is elismerően írtak róluk.

 

Exkluzív interjú a várandós Kiss Ramónával és párjával

Az elmúlt két évben gyökeresen megváltozott Kiss Ramóna élete, akinek a műsorvezetés mellett az egyik legnagyobb álma vált valóra: szerelmének gyümölcsét hordozza a szíve alatt. A szülői örömökről Ramóna és párja, Lékai Máté először a Fókusz kamerájának nyilatkozott.

Szellő István egyik „szerelme” a tenisz

Az RTL Híradó műsorvezetője ma már biztosan nem gondol arra, hogy ha a sportnál marad,- akár sportdiplomataként- meddig juthatott volna. Sokkal inkább drukkol fiainak, akik minden jel szerint örökölték apjuk adottságait és a tehetségük mellett kitartóan edzenek is. A vele készült interjú hosszabban itt:

Esküvő helyett családi nyaralás

Kiss Ramóna és Lékai Máté a festői szépségű Toszkánában sokunk álmát élte át, amikor szüleikkel és testvéreikkel kibéreltek egy szép nagy házat és egyelőre esküvő helyett itt építették családjaikat. A romantikus nyaralásról, amikor a műsorvezető már tudta, hogy babát várnak, mutatjuk az exkluzív felvételeket!

Éneklő, táncoló apácák a szegedi Dóm előtt

Finisébe érkezett a film nyomán készült Apáca Show musical próbafolyamata. A magyar közönség először most pénteken láthatja a külföldön már sikeres darabot, a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Ősztől az Operettszínházban láthatjuk majd a musicalt és országos turnéra is indulnak a táncoló apácák.

Zimány Linda a sivatagot is meghódította

A harminckét éves modell egy tökéletes fotóért még a tevéket is megszelídítette, azt mondja tényleg nagy kaland volt az egy hetes fotós túra-munka. Az ügyvédbojtár Linda mindent megtesz azért, hogy hibátlan képek születhessenek róla, mostanában box edzésekkel tartja formában magát és persze a jogi pályán is állja a kihívásokat.

 

Faragó András jól meglepte kollégáit új külsejével

Faragó András teljesen megváltozott. Új külsejével jól meglepte a kollégáit is. A hajvágáshoz a végső lökést egy szerep adta. Topy a nyár legjobban várt musical bemutatójában, az Apáca Show-ban egy maffiózót alakít majd.

Igazi sztárparádéval készül a Rómeó és Júlia

Új színész generáció színészgárdájával állítják színpadra a Rómeó és Júliát jövő héten a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A fiatal generáció művészei mellett, igazi sztárparádéval készültek, többek között: Szabó Győző, Kamarás Iván, Hegyi Barbara Hajdu Steve is fontos szerepeket játszik. A rendező szerint a középszerű megoldások világában, ennél gyönyörűbb, igazabb és tisztább történet, nincs.

Így ünnepelte Csuja Imre születésnapját

A mi kis falunk című sorozat új évadának forgatásán lepték meg a polgármestert, a szülinapos Csuja Imrét! A Jászai Mari-díjas színész 58 éves lett.

 

Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül

Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül, az anyaságra, ezért 8 év után otthagyja a Barátok köztöt. A Fókusz stábja ott volt, amikor őt is elbúcsúztatták a stábtagok.

 

Pa-Dö-Dő: töretlen siker 30 éve

Lang Györgyi és Falusi Mariann 30 éve elválaszthatatlanok egymástól, ugyanis ekkor alapították meg közös együttesüket a Pa-dö-dőt. Az énekesek büszkék a jubileumra, hiszen kevés együttes tagjai mondhatják el magukról, hogy ennyi évvel a megalakulásuk után is együtt zenélnek.

 

Elkezdődött az X-Faktor válogató: idén is több ezren akarnak bekerülni

Elstartolt a 2018-as X-Faktor! Idén is több ezren indultak - kortól és stílustól függetlenül - az ország legismertebb és leghosszabb ideje futó énekes tehetségkutatóján!

Fischer Ádám sikere


szerző:
2018.06.10. 18:53
Fischer Ádám sikere

Fischer Ádám világhírű magyar karmester Paul McCartney-val megosztva nyerte el a 100 ezer dolláros, azaz közel 27 millió forintnyi pénzjutalommal járó Wolf-díjat, ami az egyik legrangosabb nemzetközi művészeti és tudományos elismerés.

A karmesterrel készült beszélgetést ide kattintva nézheti meg bővebben.

Istenes Bence nagy szakállal jött haza

Napbarnítottan és hat kilóval soványabban ékezett haza Istenes Bence másfél hónap száműzetés után. A Survivor forgatásán már, mint tapasztalt szigetlakó felkészült minden bogár és csúszómászó ellen, csak földrengésre nem számított. Azt mondja a végére már fizikai fájdalomkánt élte meg családja hiányát.   

Újra az országot járja a Budapesti Fesztiválzenekar

A Budapesti Fesztiválzenekar négy évvel ezelőtt indította el az ingyenes koncertsorozatát, Közösségi Hét címmel. Azóta 212 alkalommal, több mint 20 ezer embernek játszottak. A zenekar tagjai jövő héttől újra az országot járják majd közösségi programjaikkal. Június 17-én pedig a teljes zenekart hallhatják Fischer Iván vezetésével, a TérTáncKoncerten, a Szent István Bazilika előtt.

Valódi pókemberek Budapest utcáin

A felhőkarcolók oldalán és félelmetes sziklákon táncoló világhírű alpinista csapat Budapesten is megmutatta elképesztő műsorát. A pókemberhez hasonló fiatalok sokkolták a járókelőket a Kálvin téren.

Shane Tusup bukta a fizetést

Egymilliós fizetéstől búcsúzik Shane Tusup. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka most hivatalosan is bejelentette a Magyar Úszó Szövetség felé, hogy már nem Tusup az edzője.

Bomba filmek hétvégén az RTL-en

Két bomba mozifilmet is láthatnak vasárnap este az RTL Klub-on, Hugh Jackmannel, Jeff Bridges-el és a legendás Duft punkkal.

Gálvölgyi János 70 éves!

Megszámlálhatatlan paródia, több mint 100 színházi bemutató, rengeteg tv és mozifilm - amikből jól ismerjük Gálvölgyi Jánost. Most úgy mutatjuk, ahogy nagyon ritkán: a Fókusz két napig kísérte, a Kossuth-díjas színészt.
 

Hiányzott neki a színpad


szerző:
2018.05.15. 18:52
Hiányzott neki a színpad

Toldy Mária nem bánta meg, hogy pályája csúcsán visszavonult, de azért hiányzott neki a színpad – ezt mondta az énekesnő az RTL-nek néhány nappal a 80-dik születésnapjára rendezett gálaest után. Úgy döntött, ez volt az utolsó televíziós interjúja, a jövőben tanítványainak szenteli minden idejét, távol a nyilvánosságtól.

 

Óriási buli lesz a 23. Budapest Pride-on

Lelkes videóüzenetben üdvözölte Conchita Wurst a magyar rajongóit! Conchita a 23. Budapest Pride záróeseményére érkezik hozzánk, ahol többek között fellép majd a The Biebers is.

Nagy sikerrel zárult a 38. Budapesti Tavaszi Fesztivál!

24 nap alatt 17 magyarországi premier és ősbemutató is volt. Egy eddig Budapesten még sosem játszott Opera, Hasse: Artaserse című művét állította a Müpa színpadára Kovalik Balázs, az egyik legjelentősebb – nemzetközileg is elismert – magyar operarendező, aki 2010 óta Németországban él.

Még nincs vége! – Koltaiék fia ellen új eljárás indul

Rendkívül csalódottan kommentálta Koltai Róbert a Fővárosi ítélőtábla döntését. A népszerű színész-rendező Pogány Judittal közös fia nyolc éve húzódó ügyében ugyanis új eljárás kezdődik.

Az Oltári csajok utolsó napjainak kulisszatitkai

Romantikus eljegyzéssel és megcsalással indult az RTL Klub telenovellája, majd tragédiával, templomi esküvővel és egy váratlan örömmel zárultak az Oltári csajok kalandjai péntek este. A Fókusz Plusz stábja megmutatja az utolsó napok kulisszatitkait is!

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való