Életmód

Pataki Zita: A legjobb és a legrosszabb élmény is a Nyerő Pároshoz kapcsolódik

rtl.hurtl.hu

2021. december 24. 12:42

Dolgos éve lesz 2022-ben Pataki Zitának, aki férjével együtt párkapcsolati kommunikációs tréningeket tart tavasztól, rengeteg a tennivaló a lombik eljárásokat segítő alapítványában, és persze az RTL Klubot sem hanyagolja, a további kihívásokat pedig tettrekészen várja.

Mi volt 2021 legjobb és legrosszabb hozadéka számodra?

A Nyerő Páros játék igen meghatározó volt számomra idén. 24 éve dolgozom az RTL-nél, és még soha nem szerepeltem nagy showműsorban, de egyben és pont ebben  szerettem volna. A legjobb és a legrosszabb hozadék is ehhez a műsorhoz kapcsolódik. A napi szintű játék – ráadásul a férjemmel együtt – a legjobb hozadék, hiszen nagyon élveztük, ugyanakkor a legrosszabb a megítélése, kaptunk bőven negatív, kifejezetten bántó visszajelzéseket, ami szinte természetes már egy ilyen nagyszabású műsor kapcsán. Az időjárás-jelentés ilyen jellegű szélsőségeket nem vált ki emberekből.  

Mi az, amit leginkább vársz, és amitől legjobban tartasz 2022-ben?

Leginkább egy másik szakmai kiteljesedésemet várom. Tanárként, coach-ként eddig is dolgoztam a tévé mellett, de a céges tréning-világból kilépve tavasztól már széles körben fogunk Atival, a férjemmel előadásokat tartani párkapcsolati kommunikáció témában. Ezt tehát nagyon várom, és semmitől nem tartok. Alapvetően optimista vagyok.  

Szerinted mi lesz a szakmád legnagyobb kihívása 2022-ben?

Fogalmam sincs, majd ha jön, és kihív, megküzdök vele.  

Mi az, amiről ma még keveset beszélünk, mégis jelentős hatással lehet akár világ sorsára a közeljövőben?

Az egyén szempontjából az egészség, a testi-lelki egészség lesz továbbra is a legfontosabb, és ezen belül sok dologról nem esik szó. Aztán 2019-től az egész világot megrázta egy vírus, és tovább értékelődött a testi-lelki egészség. A mikrobiomról, a pszichoszomatikus tünetekről, az immunrendszerről és a stresszkezelésről kellene jóval többet beszélni, hogy a világ és a benne élők jobban éljenek, jobban legyenek. És a világ is jobb lenne. 

Hogyan látod Magyarország következő tíz évét?

Ezelőtt 10 évvel indult az első lombikeljárásunk. Akkor erről a folyamatról semmi nem tudtam, ma remélem, hogy szinte már mindent, de még így is rengeteget kell olvasnom, informálódnom, hogy az általunk létrehozott alapítvány segíteni tudjon azoknak, akiknél nehezebb a gyermekáldás. Ez csupán az élet egy nagyon kis területe, és a magyaroknak csak kis részét érinti, mégis azt gondolom, hogy a következő 10 évben sajnos egyre több embert fog érinteni a meddőség. Hatékony és többszintű segítségnyújtás az alapítványunk célja, szerintem rengeteg munkánk lesz. 

Mit szeretnél megvalósítani jövőre a saját életében?

A második kérdésben erre válaszoltam: párkapcsolati kommunikációfejlesztés – minél szélesebb körben. A férjemmel együtt a színpadon állni, hiszen ott is társam, nélküle nem lennék hiteles.  

Ha szabadon utazhatnál az időben, melyik korba mennél, és miért éppen oda?

10 évet utaznék csak vissza, hogy eredményes legyen az első (vagy második) lombikeljárásunk. 

A mai tudásom szerint ugyanis nagy eséllyel már édesanya lennék. 

Vagy 20 évet utaznék vissza, hogy már akkor a jelenlegi férjem körébe, és így a szívébe férkőzzem (nevet).

Ajánlat:

#Életmód#pataki zita#interjú#év végi interjúk#Nyerő Páros#lombikprogram

Címlapról ajánljuk