CinemaKlub

TOP5 film, amit még várunk idén

rtl.hurtl.hu

2018. november 6. 11:32

Közeleg az év vége, de moziba járni mindig érdemes! Lássuk, melyek azok az alkotások, amiket tutira ne hagyjatok ki az elkövetkező két hónapban.

1. Sóhajok

Premier: 2018. november 8.
 

Sokan megrökönyödtek, mikor bejelentették az 1977-es Suspiria remake-t, de az előzetes gyorsan eloszlatta a kételyeket. Szinte hihetetlen, hogy az Oscar-díjas Szólíts a neveden rendezője egy megható szerelmi alkotás után ennyire vérfagyasztó vizekre evezett. A történet egy balettintézetben bontakozik ki, és a Szürke ötven árnyalata főszereplőnője, Dakota Johnson mellett Tilda Swinton is szerepet kapott benne. Reméljük, a film is éppen annyira a földbe fogja döngölni a nézőt, akárcsak az előzetes!

2. Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Premier: 2018. november 15.
 

A Harry Potter-rajongók már tűkön ülve várják a spin-off folytatását. Göthe Salmander (Eddie Redmayne) ismét harcba száll a varázslatos lényekkel, és ezúttal New York helyett Párizsba viszi majd az útja. Sőt, Dumbledore (Jude Law) legnagyobb ellensége – és ne is tagadjuk, egyben a szerelme -  Grindelwald (Johnny Depp) most nagyobb figyelmet kap. Talán a mágiatörténet egyik legnagyobb csatáját is láthatjuk majd a vásznon?

3. Robin Hood

Premier: 2018. november 29.
 

Dakota Johnson után Jamie Dornan is folytatja pályafutását, méghozzá a Magyarországon forgatott Robin Hood-ban. Ráadásul Jamie Foxx és a Kingsman-filmekből ismert Taron Egerton is feltűnik a filmben. Mint tudjuk jól, már számtalan alkalommal feldolgozták  a tolvajok fejedelmének életét, a hollywoodi színészek és az akciódús jelenetek miatt minden bizonnyal érdemes lesz beülni a mozikba a vadonatúj verzióra is.

 4. Aquaman

Premier: 2018. december 13.
 

A tengernyi Marvel-film után idén egy DC-alkotást is láthatunk a vásznon, ráadásul a Conan, a barbár címszereplőjével, Jason Momoa-val. Az első kritikák abszolút pozitívak voltak, így minden esély megvan rá, hogy a DCSuperman, Batman és WonderWoman után ismét nagyot robbantson a Marvel ellen. Szerintetek?

5. Mary Poppins visszatér

Premier: 2018. december 20.
 

Emily Blunt csak úgy tündököl a film előzetesében, és szinte tökéletes Mary Poppins lesz! Sőt, Meryl Streep (újabb Oscar-jelölés?) és Colin Firth is ott lesznek a vásznon. Micheal és Jane már felnőtt emberek, és mikor Mary Poppins – aki persze egy percet sem öregedett – tudomást szerez a családi tragédiáról, rögvest visszautazik hozzájuk. Varázslatból pedig most sem lesz hiány!

#CinemaKlub#top5#premier#bemutató#legendás állatok és megfigyelésük 2#robin hood#aquaman#előzetes

Címlapról ajánljuk