Műsorújság
RTL Most

Henry Cavill kiszáll: nem lesz többé Superman!

Elég rosszul áll a DC szénája, hiszen Ben Affleck dobbantása után most úgy tűnik, hogy egy másik kiemelt hősük is otthagyja őket.

Henry Cavill kiszáll a DC hős-projektjéből, ezt azóta már a Warner is megerősítette. Három filmben alakíthatta a hőst – először a 2013-as Acélemberben, majd jött a 2016-os Batman Superman ellen, tavaly pedig az Igazság Ligájában.

A DC eredetileg szerette volna, ha egy cameo erejéig feltűnik a jövő áprilisban érkező Shazam!-ban, azonban forgatási gondok miatt ez elmaradt. Innentől kezdve pedig szép fokozatosan engedte el egymás kezét Cavill és a stúdió is.

Az Igazság Ligája körül se ment minden zökkenőmentesen, hiszen az utóforgatások során kitört a „bajusz botrány”, amikor is a színész Mission Impossibble-bajsza megkavarta a forgatásokat. Persze, már ezek a felvételek sem segítettek a filmen – ami a rendezőváltás ellenére is – alul teljesített a stúdió nagy reményeihez képest.

Cavill tehát fogta magát és lazán elsétált a DC univerzumból.

A stúdió persze mindenkit azzal nyugtatgat, hogy most jó pár évig nem terveznek semmilyen önálló Superman filmet, éppen emiatt könnyedén találhatnak egy új színészt a szerepre.

„Superman olyan, mint James Bond, és egy bizonyos idő eltelte után, el kell kezdeni új arcokat keresni!” – mondta volt a Warner.


Abba persze nem gondoltak bele, hogy a Bond-filmek sosem jártak olyan kanosszát, mint a sokszor megcincált DC-filmjeik.


Forrás: The Hollywood Reporter, Deadline

Legnézettebb videók