Műsorújság
RTL Most

Ő lesz a Wonder Woman 2 főgonosza?

Lassacskán érkeznek az infók a hősnő második önálló kalandjáról is, most például úgy tűnik, hogy az ellenlábas kiléte látott napvilágot!

Kétség sem fér ahhoz, hogy a Warner/DC eddigi legjobb filmes alkotása a Wonder Woman első része volt, még akkor is, ha megvoltak a mozinak a maga gyengeségei. Abban persze semmi meglepő nincs, hogy már a folytatás is úton van, és bár a forgatás még nem kezdődött el, az információk szépen lassan érkeznek Csodanő háztájáról.

Na de nézzük, miket is tudunk eddig a filmről: a történet a Hidegháború időszakában játszódik majd, a produkció élén az első részt is rendező Patty Jenkins áll majd, a forgatás pedig valamikor idén nyáron veszi kezdetét. A legújabb és leglényegesebb infó pedig az, hogy úgy tűnik a főleg komikus szerepeiről ismert Kristen Wiig (Szellemirtók, Koszorúslányok) keltheti életre Cheetah-t, vagyis Gepárdot a folytatásban.

Cheetah Wonder Woman egyik legrégebbi ellenfele, először 1943-ban tűnt fel a képregényekben, azóta pedig összesen négy inkarnációja volt. A THR értesülései alapján a filmben a főgonosz legnépszerűbb verziója, Barbara Minerva szerepel majd. Minerva egy istenségtől kapta erejét, melynek köszönhetően egy gepárd gyorsaságát, reflexeit, és erejét tudhatta magáénak, elméje azonban megbomlott, ennek eredményeképp pedig többször is összetűzésbe került a harcos amazonnal.

Ezt a hírt egyébként a stúdió még nem erősítette meg, de valószínűleg csak idő kérdése, és hivatalosan is bejelentik az ellenlábas, és az őt játszó színész(nő) kilétét.

A Wonder Woman 2 2019. novemberében érkezik a mozikba.

Forrás: THR

Legnézettebb videók