CinemaKlub

Pókember újra elszólta magát egy Marvel-titokról…

rtl.hurtl.hu

2018. június 25. 15:29

Tom Holland eddig előszeretettel szórt el titkokat a filmjeiről, és van egy olyan érzésünk, hogy már direkt csinálja, és nem utolsó sorban engedéllyel. Most a Pókember 2 volt soron.

Nagyon bírjuk az ifjú titánt és azt is, amit kihozott a fiatal – tényleg tini – Peter Parkerből, arról pedig már ne is beszéljünk, hogy a Bosszúállók 3 egyik legmeghatóbb pillanata hozzá kötődik.

Mind tudjuk, mi történik vele, úgyhogy most tegyünk úgy, mintha meglepődnénk, hogyan is lehetséges a második Pókember mozi, ha… szóval értitek. De tudjuk, hogy a Marvel nagy játékos.

Holland nemrég megosztott egy videót az Instagram-oldalán, amiben bocsánatot kér, hogy semmilyen bejelentést nem oszthat meg a rajongókkal, amit biztosan mindenki elhisz majd neki, de szeret minket. Ahha. Persze.

Lényeg a lényeg, teljesen „véletlenül” lerántotta a leplet a következő film címéről azzal, hogy felmutatta a digitális forgatókönyvet:

 

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

„Spider-Man: Far From Home”


Ez ráadásul ráerősít Kevin Feige korábbi nyilatkozatára, amiben elmesélte, hogy most júliusban kezdik Póki soron következő kalandjainak forgatását, amit Londonban vesznek majd fel.

„Igen, Spidey eltölt egy kis időt New Yorkban, de a világ más részeire is elnéz majd…”
 

A mozi így beáll a sorba, ami jelenleg így néz ki:

2018. július – Hangya 2.

2019. március – Marvel Kapitány

2019. május – Bosszúállók 4.

2019. július – Pókember 2.

2020. – A galaxis őrzői 3.

#CinemaKlub#pókember#spider-man#folytatás#spoiler#tom holland#marvel#bosszúállók

Címlapról ajánljuk