CinemaKlub

Steve Carell a mozikban fog magához nyúlni!

rtl.hurtl.hu

2018. június 21. 14:44

Az igaz történet alapján készülő Welcome to Marwen című filmről egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy a nagyon gagyi, vagy nagyon zseni kategóriában indul-e, de egy biztos: a koncepció egészen egyedi!

No akkor nézzük, mi történt a valóságban: egy Mark Hogancamp nevű fényképészt 2000-ben félholtra vertek egy kocsma mellett. Mark 9 napig kómában feküdt, amiből sikerült felépülnie, viszont részben amnéziás lett.

Mark Hogancamp


Mivel nem engedhette meg magának a terápia költségeit, ezért maga vette kézbe a dolgokat: felépített egy miniatűr II. világháborús belga falucskát a kertjében, amit babákkal népesített be, önmagát, barátait és támadóit megszemélyesítve a figurákkal.

Erről a nem mindennapi történetről forgattak dokumentumfilmet 2010-ben, Marwencol címmel, most pedig Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe-trilógia, Forrest Gump, Számkivetett) viszi nagyvászonra a sztorit, Steve Carell főszereplésével. Íme az első trailer!

Carell mellett feltűnik még többek között Diane Kruger, Gwendoline Christie, és a Baby Driver bombázójaEiza González is, az pedig külön bizakodásra adhat okot, hogy Zemeckis irányítja a munkálatokat.

Welcome to Marwen 2018. november 21-én érkezik a külföldi mozikba, a hazai bemutatóra viszont 2019. januárjáig várnunk kell, ha minden igaz. 

Steve Carellt most vasárnap, 20:05-től láthatjátok az RTL Klub-on az Egy igazán csodás nap című vígjátékban!

#CinemaKlub#steve carell#nácik#trailer#igaz történet#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk