CinemaKlub

Thor lesz az új Sötét zsaru?

rtl.hurtl.hu

2018. március 1. 14:42

Nem titok, hogy a Sony már régóta szeretne egy új Men in Black filmet - már meg is van a főszereplő?

Az Empire értesülései szerint a stúdió Chris Hemsworth-t szemelte ki, és már folynak a tárgyalások részvételéről az egyelőre cím nélkül futó projektben.

Hemsworth egy időre "visszavonult"a színészkedéstől, jelenleg családjával szeretne több időt tölteni, mivel az elmúlt években rengeteget dolgozott a Marvel univerzum filmjein. Ki tudja, lehet hogy a Men in Black spin-offban tér majd vissza?

Az új Sötét zsarukról egyelőre nem sokat tudni: F. Gary Gray, a Straight Outta Compton és a Halálos iramban 8. direktora áll a legközelebb hozzá, hogy rendezze a filmet, a forgatókönyvön pedig az első Vasember írói, Matt Holloway és Art Macum dolgoznak.

A sztori a Men in Black univerzumában játszódik, de J és K ügynök ezúttal kimarad: az elgondolás a Jurassic World mintáját követi, azaz folytatni egy már létező filmes univerzumot, de új szereplőkkel.

A The Hollywood Reporter azt is tudni véli, hogy a történet helyszíne London lesz, a főbb szereplők pedig egy fehér férfi, egy fekete nő, és egy idősebb férfi. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből!

A Sötét zsaruk spin-off tervezett bemutatási ideje 2019. júniusa, de addig sem maradunk Chris Hemsworth nélkül: Thort idén április 26-án csodálhatjuk meg a mozivásznon, a Bosszúállók: Végtelen háború-ban!

 

Forrás: Empire
#CinemaKlub#men in black#sony#chris hemsworth#thor#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk