Műsorújság
RTL Most

Sose lesz vége a Jurassic World-filmeknek!

Nem mindenki szerette a negyedik dinós kalandot, de tény, hogy nagyon jól hozott a kasszáknál és Chris Prattet is zabálta a nép. Ezek után nem volt meglepő a második rész híre, azonban ezzel nem lesz vége a bulinak.

Arról már korábban írtunk, hogy tutira érkezik a folytatás, amiben mindkét főszereplő, Bryce Dallas Howard és Pratt is visszatérnek. Ez félig jó hír, hiszen Pratt bármilyen mennyiségben jöhet, azonban Bryce kapcsán azért néha elhúzzuk a szánkat. Főleg azok után, hogy ő kapta a legtöbb trollkodást a film premiere után: hiszen ő volt az első, aki bevállalta, hogy egy egészestés filmben végig magas sarkúban fut az élete után és a dínók elől… hagyjuk is.

Habár, a színésznő bevallotta, hogy nagyon jókat szórakozott ezeken a mémeken. Reméljük, azért annyira nem, hogy a második etapban is bevállalja a magas sarkakat.

A rendezői székben nem Colin Trevorrow, az első direktora tér vissza, hiszen ő túlságosan elfoglalt jelenleg a kilencedik Star Wars miatt (forgatókönyvíróként persze továbbra is maradt), J. A. Bayona irányításával készül majd a Jurassic World 2. És éppen ő kottyintotta el a friss híreket a filmmel kapcsolatban:

„Nagyon érdekes. Az egész Jurassic World egy trilógia, amit Colin Trevorrow teremtett meg. Éppen a második részt írjuk, és nagyon izgalmas, hogy milyen irányba halad a történet.” – mesélte Bayona.


Ebből is látszódik, hiába lépett le, mint rendező, Trevorrow továbbra is nagyon fontos része a dínós mozinak. Bayona persze nem állt meg ennyinél, arra azonban neki is volt esze, hogy túlzottan ne menjen bele a részletekbe:

„Úgy nőttem fel, hogy mindig Steven Spielberg-filmeket néztem, és imádom őket és magát a hagyományt is. Emiatt is nagy kérdés, hogy mennyire maradjunk hűek a tradíciókhoz, és ugyanakkor új dolgokat is behozzunk. Hat hónap van még hátra a forgatás kezdetéig, és eddig jól haladunk!”

Hisszük, ha látjuk! Reméljük, egy kicsit felturbózzák a cselekményt, hiszen a legutóbbi rész is sok helyen megbicsaklott.

Ti várjátok a folytatást?

Legnézettebb videók