Műsorújság
RTL Most

Máris megvan, ki lehet az új Thor?

Nem mintha egyáltalán felmerült volna, hogy lecserélik az izomkolosszus Chris Hemsworth-t, de nagyon úgy tűnik, hogy éppen a saját családjából érett meg valaki arra, hogy jobb Thor legyen nála.

Tudjuk jól, hogy a Hemsworth klánban bőven akad mutatós színész, mégis a feltörekvő – fent említett – titán a gyerekei között bukkant elő. A híres apukának úgy tűnik, igazán menő gyerekei vannak, hiszen 3 és fél éves ikerfiai, sőt nővérük, a több mint 5 éves India is állandóan „megleckéztetik” a szüleiket.

A sztár legutóbb éppen Jimmy Fallonnak mesélt egy kicsit az otthoni milliőről, és mutatott egy igazán vicces, mégis lenyűgöző videót, amin épp kisfia vállalkozott egy lehetetlennek tűnő küldetésre.

A szülők – Chris és magyar származású felesége, Elsa Pataky – mindig a hűtő feletti szekrénybe rejtik az édességeket a kicsik elől. Minden széket eltávolítottak a közelből, hogy a magas szekrényt még véletlenül se közelíthessék meg a gyerekek… Ámde!


Kisfia nem küszködött sokat: fogta magát és a hűtőn erőlködve – minden segítség nélkül – felmászott. Hosszú, szőke, lobogó hajával és meglepő erejével éppen úgy nézett ki, mint egy mini Thor! Nem esett messze az alma…

Azonban a nagylánya sem marad el a muszklis öccseitől, hiszen észben bármikor lepipálja őket, sőt néha még a tanárait is!


Chris elmesélte, hogy egyik nap anyósa ment el a fiúkért, hogy ebéd után hazahozza őket a suliból. Azonban amikor odaért, lánya India is oda toppant hozzájuk, miközben köhögve annyit mondott: „Beteg vagyok”. A nagymamája persze rögtön hazavitte a „kis beteget”. Amikor azonban Chris hazaért, meglepő látvány fogadta: kislánya egyik játékból csapott a másikba, szaladgált, medencézett… élete napját élte éppen. A megdöbbent apa csak nézte a kis színészt, aki csak annyit fűzött a dologhoz, hogy nem volt kedve tanulni, ezért inkább füllentett.

Szerintetek is ők lehetnek a jövő apró szuperhősei?

A színészt hamarosan újra láthatjuk a nagyvásznon - a Thor: Ragnarök után -, hiszen a Bossuúállók: Végtelen háború április 26-án jön a hazai mozikba!

Legnézettebb videók