Műsorújság
RTL Most

Robert Downey Jr.-nak már kínos a Vasember?!

A színész nemrég arról nyilatkozott, hogy milyen körülmények között szeretne kiszállni a Marvel Univerzumból, valamint elárult néhány titkot a Pókember-Hazatérés című filmben való szerepéről és a legújabb szuperhősről, akinek önálló filmjébe most te is betekinthetsz!

Ahogyan nemrég Hugh Jackman is úgy döntött, hogy leteszi a lantot és nem vállal több Farkas-filmet, úgy most Robert Downey Jr. is azt fontolgatja, hogy szögre akasztja Vasember maszkját!

„Ez egy olyan dolog, ami ritkán tud fejlődni, inkább csak rosszabb lehet. Meg tudtam volna mondani az első Bosszúállók forgatásakor is, hogy ennél jobb nem lesz!”

A színész hozzátette, hogy bár sokan azt gondolhatják, már a kisujjából kirázza Tony Stark szerepét, valójában mindig nagy odafigyeléssel készül a karakter eljátszására.

„Nem akarom egy rossz pillanattal semmissé tenni az elmúlt hat-hét évet és szeretném még az előtt abbahagyni, hogy kínossá válna a dolog!”

 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on

Szerencsénkre azonban kedvencünket ismét láthatjuk a Pókember-Hazatérés című mozifilmben, valamint az Avengers: Infinity War első és második fejezetében, amiről az alkotók már bejelentették, hogy több, a szívünkhöz már hozzánőtt szuperhőst is elveszítünk az összecsapás során.

Már csak az a kérdés, hogy ennek az áldozatává válik-e Vasember is, vagy ahogyan eddig mindig, ezúttal is megússza a dolgot?

Nos, hamarosan kiderül, hogy Downey-nak vajon sikerül-e megállnia a helyét a Bosszúállók csapatán kívül is, ugyanis Tony Stark egyfajta mentorként köszön vissza Peter Parker hőssé válásának történetében, akivel az Amerika kapitány: Polgárháború című mozifilmben találkozhattunk először.

 

A post shared by Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) on

Az ifjú hős beugrója pedig olyan emlékezetesre sikeredett, hogy most egy önálló filmben bizonyíthat, miközben Vasember egyengeti az útját!

Ki ne vágyna erre?

A Peter Parker-t alakító Tom Holland például imádta, hogy Robert Downey Jr.-ral dolgozhatott, el is nevezte a színészt a Marvel Univerzumbeli keresztapjának.

Ha pedig mindez nem lenne elég, a szimpátia kölcsönösnek látszik, hiszen Downey azt nyilatkozta, hogy az ifjú tehetség a legtökéletesebb választás a hálószövő szerepére:

„Nagyon ügyes, lelkes és ráadásul olyan akrobatikus háttérrel is rendelkezik, ami elengedhetetlen a karaktere szempontjából. Sőt, olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, melyek kombinációja alkalmassá teszik, hogy újat adjon a régóta kedvelt hőshöz!”

Reméljük, mi is mihamarabb meggyőződhetünk a fiatal sztár tehetségéről, a Pókember–Hazatérés című filmben!

Addig is nézd meg te is a mozifilm első négy percét!

Forrás: comingsoon.net, movieweb.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók