CinemaKlub

Meryl Streep meghal a Mamma Mia 2-ben?!

rtl.hurtl.hu

2018. január 25. 10:01

A legnagyobb guilty pleasure, ami létezik a világon, az bizony a Mamma Mia. A második felvonása miatt is pörgünk rendesen, viszont a legújabb előzetese után egyre nagyobb bennünk a gyanú, hogy a főszereplőnk nem igen lesz benne…

Tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok úgy, hogy nem szeretitek az ABBÁt, vagy a slágereik alapján elkészült musicalt. Hazudtatok? Úgyis imádjátok, ideje bevallani. Mi sosem titkoltuk, hogy bármikor táncra perdülünk, ha meghalljuk valamelyik dalukat, sőt az első film cselekményét is kívülről fújjuk.

 


Ilyen alap állapotban megtudni, hogy jön a folytatása… igazán őrjítő élmény volt. Az első hivatalos előzetes pedig nem okozott csalódást: minden kedvencünk benne volt, száguldoztak a színes és látványos képek, a dalok még hangosabban dübörögtek, ráadásul még egy csavart is kaptunk az időutazós síkkal.

Ámde, hiába lesz Sophie (Amanda Seyfried) terhessége a központi szál ebben a felvonásban, hiába kalandozhatunk el egy kicsit Donna (Meryl Streep / Lily James) múltjában a három fiújával, hiába kapjuk meg újra a szexi Dominic Coopert, és hiába sikítottunk fel Cher láttán, egy valami hiányzik.

Meryl Streep.

Múlt időben beszélnek róla, és nem igazán láthattunk szinte egyetlen új felvételt sem a karakteréről. Ebből pedig csak egyetlen dologra következtethetünk… persze, a remény még velünk van.

Órákkal ezelőtt ráadásul egy újabb trailert is kaptunk a készítőktől, amiben nem egy új jelenetet és fordulatot fedezhetünk fel:

#CinemaKlub#mamma mia 2#meryl streep#lily james#amanda seyfried#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk