Műsorújság
RTL Most

Nem hiszed el, ki csatlakozik a Mamma Miához!

Most már hivatalos, nem csak pletyka, hogy még egy Oscar-jelölt díva csatlakozik a híres musical folytatásához, ami már amúgy is felpezsdítette a rajongókat. Szerinted ki lesz ez a titokzatos valaki?

Nem húzzuk az agyatokat sokáig, mi teljesen elképedtünk ezen a híren, hiszen imádjuk az énekesnőt: az Entertainment Weekly-n bejelentették, hogy Cher is beugrik egy-két ABBA-dalra a Mamma Mia második részében.

 

A post shared by Cher (@cher) on


Arról még semmit sem tudni, hogy kit alakíthat az énekesnő, hiszen legalább ezt az egy részletet igyekeznek hétpecsétes titokként őrizni.

Érdekes, hogy ez Cher első filmes szerepe a 2010-es Burlesque óta, amelyben Christina Aguilera oldalán szerepelt, és egy bár tulajdonosnőjét alakította – természetesen akkor is dalokkal fűszerezték meg a színészi alakításaikat. Emellett újra találkozhat a nagyvásznon Meryl Streeppel is, akivel az 1983-as Silkwood című filmben szerepeltek közösen – mindketten Oscar-jelöléseket is begyűjtöttek akkori munkájukkal.

Az énekesnő egész hétvégén különböző posztokkal utalgatott rá, hogy milyen projektet tűzött ki mostanság magának… egy ponton pedig már ő sem tagadhatta, hogy csatlakozott a Mamma Mia csapathoz.

„Épp most gyakoroltunk végig két táncos jelenetet, mindenki nagyon jó!” – írta a Twitterén.
 


A Mamma Mia! Here We Go Again már eddig is bővelkedett a sztárokban, hiszen az első részből jól ismert stáb most is visszatér, élükön Meryl Streeppel, Pierce Brosnannel, Colin Firth-szel vagy éppen Amanda Seyfrieddel. De nemrég kiderült, hogy Andy Garcia is a díszes társaság része lesz, valamint egy egészen friss színész generáció is beköszönt Lily James-szel és társaival, akik a jól ismert karakterek fiatal énjeit testesítik majd meg.

A forgatásról már eddig is láthattunk pár nyálcsorgató képet – gyönyörű helyeken forgatnak ismét –, úgyhogy nem féltjük Chert: jó helyre kerül, és zseniális emberek között ugorhat bele ő is a diszkó szerkójába!
 

Forrás: Entertainment Weekly

Legnézettebb videók