Műsorújság
RTL Most

Nézz be velünk a Mamma Mia 2 forgatására!

Már pörögtünk egyet, hogy végre nem a 10 évvel ezelőtti musicalt kell ismételgetnünk, hiszen megkapjuk a folytatását, ami ráadásul visszarepít minket az időben. Most pedig új fotókat is láthatunk a forgatásról!

Üljünk le mindannyian és gondolkodjunk el, miért is imádtuk annyira az első Mamma Miát! 2008 volt, Meryl Streep ismét elkápráztatott minket, Amanda Seyfried bájosan ugrándozott keresztül-kasul Görögországon, miközben kiderült róla, hogy zseniális hangja van. Pierce Brosnan és Colin Firth egyszerre bűvöltek a sármjukkal, Dominic Cooper félmeztelenül kúszott a tengerparton és azt hittük, mi is velük bulizunk a napfényben.

Nehéz nem szeretni ezt a filmet, így nem is csoda, hogy mindenki teljesen rápörgött a hírre, hogy most kapunk egy új részt!

A paradicsomi hely, ahol forgatnak:

 

A post shared by Jessica Keenan Wynn (@jkwynn) on


Szerencsére, annak ellenére, hogy rengeteg visszatekintős része lesz – amelyben megismerhetjük a fiatal Donnát, a Dinamókat és a hírhedt pasijaikat –, a 2008-as klasszikus legnagyobb nevei is mind visszatérnek.

Most viszont a fiatalok vették át a posztolgatás és az exkluzív felvételek megosztásának szerepét, így rendre ellátják a rajongókat egy csomó tuti képpel.
 

 

A post shared by Jessica Keenan Wynn (@jkwynn) on

 

A post shared by Jeremy Irvine (@_jeremyirvine) on


Lily James-ék (ő lesz a fiatal Donna) Görögország helyett most Horvátországban „mulatják az időt”, azt viszont ők is bevallják: egy ilyen helyen dolgozni… nem is igazán számít munkának.

Ha pedig nem jachtokon töltik az időt, akkor is van hol pihenniük, hiszen megannyi óriás medence vár rájuk, amelyek a csodás panorámájukkal is csábítják a megfáradt utazókat.

Persze, nemcsak a nyári kalandokat ígérő helyszínek idézik fel újra a Mamma Mia érzést, hiszen a dalokról most is az Abba gondoskodik – ennél is pontosabban Benny Andersson és Björn Ulvaeus –, sőt a jól ismert Donna és a Dinamók is tiszteletüket teszik majd a filmben. A felvételek pedig már meg is kezdődtek:

 

A post shared by @lilyjamesofficial on

A Mamma Mia! Here We Go Again jövő júniusban érkezik a mozikba! Mi már alig várjuk, hogy Merylékkel rophassuk, na és ti?
 

Forrás: Hellogiggles

Legnézettebb videók