CinemaKlub

Megvannak az első fotók a legújabb X-Men filmből!

rtl.hurtl.hu

2017. december 7. 16:14

A Dark Phoenix-ben még utoljára visszatérnek Jennifer Lawrencék, ráadásul egy igazán badass főgonoszt is kapnak a nyakukba. Kíváncsi vagy, mire számíthatunk?

Most először nem Bryan Singer ült a rendezői székbe – hallva a róla terjedő legfrissebb pletykákat, meg is értjük a dolgot –, helyette a franchise egyik állandó producere, Simon Kinberg irányította a munkálatokat.


Azt már tudtuk, hogy a sorozat legújabb fejezetében szakítanak az eddigi vonallal és visszatérnek a gyökerekhez: ebben a részben bizony kőkeményen megidézik majd a képregények történeteit, pontosabban a Chris Claremont „Phoenix” című példánya határozza meg a film sztoriját. Ez azt jelenti, hogy 10 évvel az Apokalipszis eseményei után találjuk magunkat, ahol x Professzor büszkesége veszélybe sodorja a csapatot. Egy űrbéli küldetésre küldi őket, azonban ekkor beüt a baj.

„A büszkeség kezdi felemészteni Xaviert, sokkal extrémebb határok felé löki az X-Meneket.” – mesélte Kinberg.

Beköszönt a Phoenix korszak, hiszen a Jean Grey-ben lakó óriási erő felszínre tör, ez pedig nemcsak a környezetére lesz hatással, de egy nagy ellenséget, Lilandrát (Jessica Chastain) bevonzza, aki meg akarja szerezni az erejét.

 


Ami a legérdekesebb az egészben – azón túl, hogy a történet foszlányok mellett a képek is nagyon menők –, hogy a színészek egyáltalán nem hiányolták a forgatásról Singert. Azt a Singert, akit nemrég kirúgtak a Bohemian Rhapsody-ból, miután totál megbízhatatlanul viselkedett.

Jennifer Lawrence a következőt nyilatkozta a rendezőről, ami eléggé elgondolkodtató:

„A forgatás egészen más volt most. Minden pontos volt. Minden szervezett volt. Ezek a filmek mindig bulisak voltak, amiket káoszban vettünk fel, most viszont úgy voltak élvezetesek, hogy egyáltalán nem volt káosz.”


Most viszont nézzük a képeket a jövő novemberben érkezó X-Men: Dark Phoenix-ből:

 
 
 

 

Forrás: The Playlist, Entertainment Weekly

#CinemaKlub#x-men#x-men: dark phoenix#jennifer lawrence#jessica chastain#james mcavoy#michael fassbender#bryan singer#simon kinberg#folytatás#franchise

Címlapról ajánljuk