Műsorújság
RTL Most

Éljen! Itt az új X-Men mutáns és nem is akármilyen!

Új mutánst köszönthetünk az X-Men: Dark Phoenix csapatában! A csapat legfrissebb sztorijában a réges-régi és a nem annyira régi arcok mellett, most újabb karakterek, ezáltal pedig újabb színészek tűnnek majd fel. Ráadásul igazi nagy neveket igazolnak le, aminek mi örülünk csak igazán!

Bebizonyosodtak a pletykák, miszerint Jessica Chastain is mutáns lesz!

A vörös szépség a negyedik rész főgonoszát fogja alakítani, hiszen a Thor: Ragnarok után, most a FOX is női gazfickóval támad!

Egyébként nem gondoltuk volna, hogy imáink meghallgatásra találnak és valóban Chastain kapja a szerepet, aminek valószínűleg nemcsak mi hanem a színésznő is nagyon örülhet, hiszen régebben már elárulta, hogy ha egyszer szuperhős filmhez adná a nevét, mindenképpen rosszfiú szeretne lenni. Arról nem is beszélve, hogy a színésznő Instagramján egy poszttal erősítette meg a hírt, hogy tényleg ő lesz Lilandra, az X-Menek új ellensége:

„Hé, James McAvoy készen állsz rám Montreálban? Biztosan meg foglak siratni!”

 

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

Szerintünk James McAvoy sem sértődik meg ezen a felhíváson, hiszen a színésznővel nagyon jó barátságot ápolnak, mi pedig alig várjuk már, hogy ismét együtt láthassuk kedvenceinket, hiszen A szerelem története: A nő/A férfi című film óta nem volt közös filmjük. Lehetséges, hogy az új X-Men-moziban is lehetőségük lesz szerelemeseket alakítaniuk?

Az X-Men: Dark Phoenix, Simon Kinberg rendezésében jövő ősszel várható a mozikba!

Forrás: ew.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók