Műsorújság
RTL Most

Rajongók figyelem! Az X-Men: Dark Phoenix új szintre emeli a franchise-t!

Arról már írtunk, hogy régebbi, valamint teljesen új karakterek is láthatóak lesznek a legújabb filmben, ráadásul ezeket a megszokott módon A-listás sztárok alakítják majd, ám most úgy tűnik, hogy más újdonságokat is kaphatunk! Örüljünk, vagy féljünk?

Bizony, a Simon Kinberg által rendezett mozi ezúttal azzal újít, hogy visszatér a gyökerekhez, azaz a képregény imádók számára már ismerős sztori alapján fogják vászonra vinni Jean Grey (Sophie Turner) történetét.

Ez pedig azt is jelenti, hogy ezúttal több olyan része is lesz a cselekménynek, ami nem a Földön játszódik majd, így az új X-Men-film intergalaktikusabb lesz, mint az eddigiek, de nem kell aggódnunk, nem esnek majd túlzásba!

 

A post shared by Simon Kinberg (@simondavidkinberg) on

Ugyanis az eredeti sztori szerint az események nagy része űrhajókon, illetve a holdon játszódik, hiszen a Jessica Chastain által játszott Lilandra egy idegen bolygó királynője, aki próbálja megkaparintani a Dark Phoenix-erőt. Ám rajta kívül még egy űrlény látható lesz majd a filmben, Dazzler személyében, akit egyelőre még nem tudunk ki fog alakítani, de az már biztos, hogy számíthatunk a feltűnésére!

 

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

Egyébként az X-Meneknek nem ez az egyetlen galaktikus kalandja, hiszen megjelent egy Star Trek/ X-Men crossover képregény is, amiről a rendező azt nyilatkozta, hogy valószínűleg abból is merít majd ihletet a film készítésekor!

Az X-Men: Dark Phoenix jövő őszre várható!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók