Műsorújság
RTL Most

Kirúgták a Freddie Mercury-film rendezőjét!

Bryan Singer – akit a tömegek főként az X-Men-filmek rendezőjeként ismerhetnek – most már biztosan nem ül a Bohemian Rhapsody direktori székébe. Óriási a káosz, és a forgatási sztorikat olvasva, nagy botrányt próbáltak eltussolni a készítők.

Minden azzal kezdődött, hogy kiszivárogtak az első forgatási fotók, amelyen Rami Maleket láthattuk Freddie Mercury-nek öltöztetve, ekkor mindenkinél elszakadt valami, hiszen a hihetetlen hasonlóság miatt pláne rákattantak a filmrajongók a készülő projektre.

Azonban kb. egy hete jött a hír, hogy áll a munka, miután a rendező – a fent említett Singer – nem jelent meg a forgatás helyszínén hálaadás után. A stúdió képviselői ekkor még csak ideiglenes szünetről beszéltek, azonban valljuk be, ezen a ponton már nem sejtettünk semmi jót.

Hétfő este azonban kiadtak egy hivatalos közleményt a jelenlegi helyzetről:

„Bryan Singer mostantól nem felel a Bohemian Rhapsody rendezéséért.” – írták.


Singer szerint a csatorna nem adott neki lehetőséget arra, hogy egy ideig a családja és saját egészségügyi problémáival foglalkozhasson, annak ellenére sem, hogy mindenképpen szerette volna befejezni a mozit.


Az egyik forrás szerint Singer poszttraumás stressztől szenvedett, mivel nem bírta kezelni a forgatáson kialakult feszültséget.

Azonban a folyamatos hiányzások miatt óriási volt a feszkó közte és a főszereplő, Rami Malek között, akivel állítólag annyira eldurvult az egyik vitájuk, hogy Singer még földhöz is vágott valamit dühében. Emellett nem egyszer előfordult az is, hogy a rendeztő helyett a vezető operatőrnek (Thomas Newton Sigel) kellett a kezébe vennie a felvételek elkészítését.

Az egyik mellékszereplő – Tom Hollander –, aki a banda menedzserét, Jim Beach-et alakította, állítólag annyira kiborult Singer hozzáállása miatt, hogy kilépett az egész projektből. Persze, azóta már visszatért a stábba, amikor kiderült, hogy Singer távozik.

A film forgatásából még két hét van hátra, úgyhogy valószínű, hogy napokon belül a stúdiónak meg kell neveznie, ki helyettesíti Bryan Singert.

Singer természetesen mindent tagad.

Mostanában egyre több ehhez hasonló sztorit kapunk, gondoljunk csak a Han Solo-film rendezőire, vagy éppen a kilencedik Star Wars epizód rendezőjére, Colin Trevorrow-ra.


Forrás: The Hollywood Reporter

Legnézettebb videók