CinemaKlub

Ez lehet 2017 legbetegebb filmje!

rtl.hurtl.hu

2017. október 13. 10:12

Újabb hivatalos plakát jelent meg az Egy szent szarvas meggyilkolása című filmhez, ami december 28-án startol a mozikban!

A borzongató alkotást az idei Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, ahol kapásból két díjat is bezsebelt: a Legjobb forgatókönyv trófea mellett Nicole Kidman is megkapta a zsűri különdíját!

Jorgosz Lantimosz legújabb rendezése egy görög mitológián alapszik, amelyben Colin Farrell játsza a főszerepet, feleségét pedig az imént említett Kidman formálja meg. Farrel egy sebészt alakít, akit egyszer csak megkörnyékez egy különös kamaszfiú. Az orvos kezdetben nagy szimpátiát táplál a kissrác iránt, míg végül rá nem jön a szörnyű igazságra: az elmebeteg tinédzser a családja életére tör.

 

A fiút alakító Barry Keoghan még csak 24 éves, de úgy tűnik, szépen építgeti karrierjét. Legutóbb a Dunkirkben láthattuk őt, és biztosak vagyunk benne, hogy fogunk még hallani róla!

Talán furcsa véletlen, de Nicole Kidman és Colin Farrell párosát idén már másodszor csodálhatjuk meg a vásznon. Sofia Coppola filmjében, a Csábításban is nagyot villantottak, ami szintén bekerült a Cannes-i Filmfesztivál versenyfilmjei közé.

Valószínűleg sok embernél kicsapja majd a biztosítékot az alkotás. Nem is véletlen, hogy Colin Farrell hányingert kapott, miután elolvasta a forgatókönyvet.

Borzongd te is végig az előzetest! Mégis hogyan lehet egy Ellie Goulding dal ennyire hátborzongató?

 

#CinemaKlub#nicole kidman#cannes#plakát#előzetes

Címlapról ajánljuk