Műsorújság
RTL Most

Könnyek Cannes-ban! Megmutatjuk a legnagyobb bőgést!

Kirsten Dunst már évek óta magabiztossággal vonul végig a vörös szőnyegen, hiszen a népszerű gyereksztárból, egy csapásra a művészfilmek koronázatlan királynője lett. Most pedig úgy tűnik, hogy a harmincöt éves színésznőnél, pont a kamerák kereszttüzében törött el a mécses! Vajon, mi történhetett vele?

Dunst és kolléganői, Nicole Kidman és Elle Fanning, Sofia Coppola legújabb filmjének bamutatójára vonultak be, amikor is a színésznőnek potyogni kezdtek a könnyei!

 

A post shared by Variety Magazine (@variety) on

A rendezőnő és természetesen a másik két színésznő is odasietett Kirsten Dunst-hoz, aki nem mellesleg csodásan festett a görög istennőket idéző lila estélyijében.

Később egyébként úgy tűnt, Dunst-nak sikerült megnyugodnia, ezért valószínűsíthető, hogy nem másról van szó, csak a meghatódottságról! Hiszen a kritikusok imádták a The Beguiled című alkotást, aminek köszönhetően már harmadszorra dolgozhatott Coppolával, valamint a különböző közösségi oldalak alapján, illetve a bemutatón történtek után nagyon úgy tűnik, hogy kolléganőivel Kidman-nel és Fanning-gel is sikerült összebarátkoznia.

 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

A Pókember-filmek Mary Jane-je amúgy is hajlamos a hirtelen érzelem kitörésekre, ahogyan a jó tulajdonságai közé tartozik a kendőzetlen őszinteség is!

Nemrég például bevallotta, hogy mikor a rendezőnő felvetett, hogy egy-két kilót leadna-e a filmért, ő nemet mondott neki.

„Nehéz lefogynia az embernek harmincöt évesen, főleg, ha lusta és nem szeret konditerembe járni!”

Sofia Coppola persze megértette a dolgot, és mivel jó barátnők a színésznővel, többet nem esett szó kettejük között a felesleges kilókról.

Forrás: wmagazine.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók