CinemaKlub

Leolvad az arcod: itt az új Star Wars előzetes!

rtl.hurtl.hu

2017. október 10. 10:39

Az utolsó jedikből már korábban is láthattunk részleteket, egy fotósorozat kapcsán is beleshettünk a kulisszák mögé, most viszont megindult a premier előtti hajrá: beleborzongtunk a legfrissebb előzetesbe!

Jó ideje óvatosan terjednek a hírek a legújabb Star Wars-filmmel kapcsolatban, egy-egy fotó vagy fotósorozat, illetve egy sejtelmes előzetesen kívül nem kaptunk eddig semmit a nyolcadik résszel kapcsolatban. Persze, a Vanity Fair ismét bevihette a rajongókat egy kicsit a forgatásra, azonban ügyesen, minden lényeges spoilert elkerülve tették meg ezt most is – Annie Leibovitz zseniális képeivel megspékelve, tennénk hozzá.

Most viszont már tényleg nem sok választ el minket a decemberi premiertől, ez pedig egy dolgot jelent: beindul a marketing gépezet, úgyhogy mindenki rettegjen, aki szeretné elkerülni a spoilereket, hiszen a mai napon debütáló trailerrel elindul a spot-cunami. Ezt már most borítékoljuk!

Viszont most tényleg mindennek a legújabb előzetesről kell szólnia: mielőtt azonban nekiveselkednénk, jobb, ha tudjátok, olyan képeket is belekomponáltak, amelyek eléggé sokat elárulhatnak a történetről. Maga a rendező, Rian Johnson is mindenkit figyelmeztetett még tegnap:

„Eléggé megtörtem. Aki szeretne teljesen tisztán beülni a filmre, ne nézze meg. De nagyooooon jó!”
 

 

A post shared by Star Wars (@starwars) on


És ezt mi is aláírjuk, eléggé patentre sikerült összevágniuk a legújabb kedvcsinálót, ami szép lassan robbantja ki az emberből a mélyen bugyogó adrenalint.

Természetesen ott folytatjuk a sztorit, ahol Az ébredő Erőben befejeztük: Rey már Luke-kal az oldalán csinálja a jedi-kiképzést. Azonban jóval tovább megyünk ennél, hiszen valami olyasmit sejtetnek a képek és a dialógusok, hogy Rey erejével valami nem oké… mintha Luke is megijedne ettől. Ezért juthatunk el egy ponton oda, hogy a lány éppen a nagy ellenségtől Kylótól kér segítséget?! Attól, aki miatt elveszítettük Han Solót, és most úgy tűnik, Leiát is?

Közben a főbb karakterek is befigyelnek: Finn és Poe Dameron mellett Csubakka is befigyel, és megannyi új harci géppel és lénnyel találkozhatunk, mindezt ráadásul úgy, hogy akaratlanul is rátapadunk az idegtől a képernyőre!

Szerintetek megint jól félrevezetnek minket a rafkós vágók és a rendező? Mi látunk rá esélyt!

De hagyjuk is a sztorizást, nézzétek meg Az utolsó jedik legfrissebb előzetesét!!!!  

#CinemaKlub#star wars#az utolsó jedik#előzetes#spoiler#trailer

Címlapról ajánljuk