CinemaKlub

Hinnye! Itt az Útvesztő 3 előzetese!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 25. 15:50

Közel egy év után végre révbe ért a trilógia befejező része: tegnap megjelent a Halálkúra első trailere is!

Dylan O’Brien motoros balesete miatt tavaly megszakadt az Útvesztők harmadik részének forgatása, de szerencsére a fiatal színész azóta már felépült. A felvételek folytatódtak, a rajongók nem kis örömére!

Az elmúlt fél évben már bepillantást nyerhettünk a harmadik epizód jeleneteibe, tegnap pedig előzetest is kaptunk hozzá!

A posztapokaliptikus világ ismét bámulatba ejtett minket, a lenyűgöző felvételek olyan hirtelen villannak egymás után, hogy fel sem tudjuk fogni őket, épp annyira, hogy csak annyit mondjunk: hűha!

A filmet az előző két epizódot is jegyző Wes Ball rendezi, a főszerepben pedig ismét Dylan O’Brien és Kaya Scodelario tündököl. A trilógia befejező részében Thomas (Dylan O’Brien) és barátai felkerekednek legvégső és egyben legveszedelmesebb utazásukra: be kell törniük az Utolsó városba, ahová minden idők leghalálosabb labirintusa vezet.

A James Dashner népszerű regénysorozatán alapuló trilógia utolsó fejezete, a Halálkúra premierje 2017. februárja helyett 2018. január 12-re módosult. A rajongók így is vártak épp eleget, de kitartás, négy hónap, és itt a film!

Addig nézzétek meg ti is a vadonatúj előzetest, és ne feledjétek: Hollywood fiatal üdvöskéje a mozikban most is futó Amerikai bérgyilkosban is megcsodálható.

#CinemaKlub#előzetes#trailer

Címlapról ajánljuk