Műsorújság
RTL Most

Itt az új Karib-tenger előzetes! Jack Sparrow és Will Turner visszatérnek!

Hat év várakozás után mindenki fellélegezhet: Johnny Depp újra Sparrow kapitány gúnyájába bújik, ráadásul az egyik fontos oldalbordája is visszatér mellette az ötödik Karib-tenger kalózai részben.

Hosszú ideje várjuk már – túlzunk, mert egyáltalán nem vártuk –, hogy Johnny Depp újra elővegye az évek során egyik leghíresebbé vált karakterét, amiért még Oscarra is jelölték 2003-ban! Bizony-bizony Jack Sparrow-val már jó ideje nem találkozhattunk, Orlando Bloom-mal Will Turnerként pedig még régebben! A színész utoljára 2007-ben, a Karib-tenger kalózai: A világ végén című részben szerepelt.

Most viszont kezdődhet az újabb kalózos csihipuhizás!

Korábban már kaptunk egy teaser-t az ötödik felvonásról, abban azonban egyik főszereplő sem mutatkozott, csupán Javier Bardemet leshettük meg ügyeletes főgonosz, Salazar kapitányként. És meg kell hagyni, ígéretes összecsapás lehet majd ebből, ha végre találkozik Sparrow-val.

A most kidobott előzetes viszont már tényleg többet sejtet a történetből és a film dinamikájából, hiszen itt azért már kapunk egy tágabb nézetet is a Dead Man Tell No Tales alcímen futó folytatásról.

Ami szembeszökő, hogy az előzetesek földjén új trend ütötte fel a fejét: a Logan után szabadon, úgy tűnik, lassan minden trailer kap egy depressziós Johnny Cash dalt aláfestő zenének. Nem mintha gondunk lenne Mr. Cash-sel, hiszen imádjuk, azonban annak már kevésbé örülnénk, ha ebből most már rendszer csinálnának… egyszer katartikus, többször viszont már semmitmondó lesz.

Na, de térjünk vissza a témánkhoz!

Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja hozzánk május 25-én érkezik! Depp-éken kívül visszatér még Geoffrey Rush Barbossa és Kevin McNally Gibbs szerepében. És a mellékszerepekben érkezik még Kaya Scodelario, Brenton Thwaites és Paul McCartney is!

És hogy mi lesz a sztori? A börtönből kiszabadult Salazar minden kalóz életére tör, köztük persze leginkább Sparrow-éra! Egyetlen dologgal állíthatják meg csupán, Poseidon szigonyával… Reméljük odacsörögnek Arielnek!

Forrás: Movieweb

Legnézettebb videók