Műsorújság
RTL Most

Egy jó darabig nem forog Az útvesztő folytatása!

Úgy tűnik a főszereplő, Dylan O’Brien sérülései súlyosabbak, mint azt elsőre gondolták, és a készítők kénytelenek voltak leállni a munkával, amíg a színész teljesen fel nem épül.

Dylan O’Brien még márciusban súlyos balesetet szenvedett Az útvesztő harmadik, Halálkúra című részének forgatásán. Állítólag egy autó tetején állt, kötelekkel biztosítva – ennek ellenére leesett a mozgó járműről, és az utána érkező másik autó elütötte. A rendező rögtön üzent a rajongóknak és természetesen a hozzátartozóknak is, és bocsánatot kért mindenkitől, hogy ez egyáltalán megtörténhetett egy ilyen kaliberű film felvételekor. A színészt természetesen azonnal kórházba szállították és ellátták.

Ezután egy darabig nem lehetett semmit se hallani O’Brien hogylétéről.

 


Pár héttel ezelőtt azonban egyik kollégája mesélt a színész állapotáról, és azt mondta, sokkal jobban van. Ekkor már úgy tűnt, hogy a forgatás is újra megkezdődhet május 15-e környékén.

Azonban a legfrissebb hírek szerint, O’Brien sérülései súlyosabbak, mint azt elsőre gondolták. A stábot és a színészeket is hazaküldték, és bizonytalan időre leálltak a felvételekkel, egészen addig, míg O’Brien teljesen fel nem gyógyul.


„A sérülései nagyon súlyosak, és időbe telik, amíg felépül.” – nyilatkozta a színész sajtósa.

Eredetileg 2017 februárjára tervezték a film bemutatóját, a halasztással azonban ez a dátum csúszni fog.

Reméljük, Dylan hamar felépül!

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Tumblr, The Scorch Trials Facebook

Legnézettebb videók