Műsorújság
RTL Most

Hamarosan tovább foroghat Az útvesztő harmadik része!

Még márciusban jött a hír, hogy a franchise főszereplője, Dylan O’Brien megsérült a forgatás közben és azonnal kórházba szállították. Azóta leálltak a felvétellel, hogy megvárják, amíg Dylan felgyógyul. De nemsokára újra zöldjelzést kapnak.
Miközben az utópisztikus sorozat következő részét – a Halálkúrát – forgatták, egy motoros jelenet rosszul sült el, és a fiatal színész balesetet szenvedett. Agyrázkódást, és rengeteg súlyos sérülést szerzett.

Mindenki a szívéhez kapott, amikor először láttuk a szalagcímeket, hiszen eléggé komolynak tűnt a baleset. Azonban a rendező, Wes Ball még az eset másnapján közleményben próbálta megnyugtatni a rettegő rajongókat, hogy nem lesz semmi baja kedvencüknek. Illetve, bűntudatával küszködve kért bocsánatot mindenkitől, köztük Dylantől is, hogy ez megtörténhetett.Azóta már eltelt pár hét, és úgy tűnik, hogy a kis sérült tényleg a felépülés útjára lépett. Nemrég egyik kollégája, Giancarlo Espositio mesélt Dylan állapotáról:
 

„Nagyon gyorsan gyógyul. Pár héttel ezelőtt sikerült összerakniuk a kórházban… és nem utolsó sorban nagyon erős a gyerek. Ő egy igazi túlélő!” – mondta.


Erre ráerősít az is, hogy állítólag május 15-én újra beindulnak a forgatások, ez pedig azt jelenti, hogy a főszereplőjük addigra már vissza is tér társai közé.Ettől függetlenül lehetséges, hogy a pár hetes szünet miatt, nem tudják majd tartani az eredeti terveket, miszerint 2017 februárjában már a mozikban debütálhat az említett rész.

Forrás: Comingsoon
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók