CinemaKlub

Nem hiszed el, milyen Marvel szerepre vágyik Leonardo Dicaprio!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 12. 10:40

Eddig mindenki arról beszélt, hogy az Oscar-díjas színész is Joker bőrébe bújhat, most viszont egy sokkal hihetőbb és valljuk be, reálisabb hír látott napvilágot. Annyit megsúgunk: Stan Lee-nek is köze van a dologhoz.

Az utóbbi hetekben már tényleg mindenről hallottunk: először jött az örömhír, hogy DiCaprio megkapta élete szerepét, majd megpendült egy Scorsese-féle Joker eredettörténet, ezt pedig megfejelték azzal, hogy a rendező magával hozhatja állandó főszereplőjét, Leót is a filmbe.

Hogy ebből mennyi igaz, arról nemhogy mi, de még Jared Leto sem tud semmit. Az újdonsült Joker is zavarodottan áll a pletykák előtt.

Most viszont egy sokkal reálisabb hír érkezett a hollywoodi álomgyárból, pontosabban a képregények világából: kiderült, hogy kit is szeretne igazán eljátszani az Oscar-díjas színész!

A válasz Stan Lee-től érkezett, és ha jobban belegondolunk, egyáltalán nem meglepő. A képregény és Marvel atya állítólag Leo szomszédja, és néha megesik, hogy bratyiznak egy kicsit. Így esett, hogy a színész egyszer megállította Lee kocsiját, hogy átinvitálja magához.

„Nagyon szeretne egy olyan filmet, amiben ő alakíthat engem!” – mesélte Lee.


Majd persze hozzátette, hogy rögtön leoltotta (viccesen) a sztárt, hogy nem biztos, hogy elég jóképű lenne a szerephez.

A mémgyár pedig máris beindult:

 

A post shared by Bosslogic (@bosslogic) on

„Letesztelünk, megnézzük, hogy mutatsz, meglátjuk, hogyan alakul. Ne legyél túlságosan izgatott, majd értesítünk.” – így poénkodott Leóval.


Hiába sétálgatunk még mindig a poénok és a pletykák talaján, ha jobban elmélázunk a témán: ennek aztán tényleg lenne értelme! Leo előszeretettel szerepel életrajzi filmekben, így csak még szebb lehetne a repertoárja egy Stan Lee alakítással. Sokkal előbb elhisszük ezt a sztorit, mint hogy furcsa maskarákba bújva bohóckodik a vásznon.

Ráadásul a legnagyobb DiCaprio fanok még azt is tudhatják a színészről, hogy gyerekkora óta odavan a képregényekért – édesapjával például állandó közös programjuk volt, hogy képregényboltba jártak. Viszont a rajongása nem a DC, hanem a Marvel történetekben összpontosult.

Na, akkor? Stan Lee szerep vagy inkább egy jó Joker?

Mit gondoltok?
 

Forrás: Vanity Fair

#CinemaKlub#leonardo dicaprio#joker#stan lee#marvel

Címlapról ajánljuk