Műsorújság
RTL Most

Ünnepnap a mai! DiCaprio most tényleg visszatér!

Az Oscar-díjas színész ismét munkába fog és nem is akárkivel dolgozik majd együtt! Arról nem is beszélve, hogy egy olyan fantasztikus könyvadaptációban láthatjuk majd viszont, amit már tavasszal forgatni kezdhetnek!

Leonardo DiCaprio újból Martin Scorsesével dolgozik majd együtt, aki a The Flower Moon című David Grann-regényt viszi ezúttal vászonra. Az író jegyzi egyébként a Charlie Hunnam főszereplésével készült, The Lost City of Z című film alapjául szolgáló történetet is!

A The Flower Moon című mozifilm kapcsán azonban nemcsak a legendás rendező és DiCaprio neve lehet ismerős, hanem a forgatókönyvíró, Eric Roth (Forrest Gump, Benjamin Button különös élete) is garanciát jelenthet a sikerhez!

Az alkotás sztorija az 1920-as évek Oklahomájában játszódik és gyilkosságok sora lesz a középpontjában. Mindez ráadásul valós történeten alapszik, hiszen az Osega nevű indián törzs megölésének rejtélye, az egyik első, nagyobb gyilkossági ügye volt az FBI-nak!

Ám mielőtt még mindez a vásznon is megvalósulhatna, Martin Scorsese egy másik projektbe is belefogott, amit idén szeptemberben kezdenek forgatni, és aminek címe The Irishman.

A készülő gengszter mozihoz pedig olyan nagy sztárok adják a nevüket, mint Al Pacino, Robert De Niro és Joe Pesci!

Ti is örültök, hogy Leó végre visszatér?

Forrás: variety.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók