Az Oscar-díjas színész ismét munkába fog és nem is akárkivel dolgozik majd együtt! Arról nem is beszélve, hogy egy olyan fantasztikus könyvadaptációban láthatjuk majd viszont, amit már tavasszal forgatni kezdhetnek!

Ünnepnap a mai! DiCaprio most tényleg visszatér!

Leonardo DiCaprio újból Martin Scorsesével dolgozik majd együtt, aki a The Flower Moon című David Grann-regényt viszi ezúttal vászonra. Az író jegyzi egyébként a Charlie Hunnam főszereplésével készült, The Lost City of Z című film alapjául szolgáló történetet is!

A The Flower Moon című mozifilm kapcsán azonban nemcsak a legendás rendező és DiCaprio neve lehet ismerős, hanem a forgatókönyvíró, Eric Roth (Forrest Gump, Benjamin Button különös élete) is garanciát jelenthet a sikerhez!

Ünnepnap a mai! DiCaprio most tényleg visszatér!

Az alkotás sztorija az 1920-as évek Oklahomájában játszódik és gyilkosságok sora lesz a középpontjában. Mindez ráadásul valós történeten alapszik, hiszen az Osega nevű indián törzs megölésének rejtélye, az egyik első, nagyobb gyilkossági ügye volt az FBI-nak!

Ám mielőtt még mindez a vásznon is megvalósulhatna, Martin Scorsese egy másik projektbe is belefogott, amit idén szeptemberben kezdenek forgatni, és aminek címe The Irishman.

A készülő gengszter mozihoz pedig olyan nagy sztárok adják a nevüket, mint Al Pacino, Robert De Niro és Joe Pesci!

Ti is örültök, hogy Leó végre visszatér?

Forrás: variety.com
Képek: tumblr.com