Műsorújság
RTL Most

Leonardo DiCaprio megkapta az álomszerepét!

Az Oscar-díjas színész újra egy valós személy bőrébe bújik, és erős a gyanúnk, hogy akár a második aranyszobrocskája is befigyelhet érte. Kíváncsi vagy, milyen szerepre vágyott annyira DiCaprio?

Mielőtt elmerülnénk a friss projekt részleteiben, révedjünk el egy pillanatra: belegondoltatok már abba, hogy Leonardo DiCaprio karrierje nagy részében valódi személyeket formált meg a filmjeiben? Beszéljünk akár az Ez a fiúk sorsáról, az Egy kosaras naplójáról, a J. Edgarról, A Wall Street farkasáról vagy akár a Visszatérőről, karrierje során szereti kerülni a fikciós történeteket, és inkább az igaz és valós karaktereket választja.

Most is hasonló filmhez adja majd a nevét – sőt producerként is részt vesz majd a munkálatokban –, végre megszerezte az álomszerepet, amire valószínűleg már az anyaméhben is vágyott: ő játszhatja el Leonardo da Vincit!

Nem viccelünk, a nevét is a nagy művészről kapta, hiszen édesanyja története szerint, éppen egy da Vinci képet nézett, amikor a pocakjában pihenő kis lakó eszeveszettül elkezdett rugdosni. Ekkor dőlt el, hogy mi is lesz a kicsi neve.

Nem is olyan meglepő tehát, hogy évek óta egyetlen kifejezett vágya volt a színésznek: da Vinci megformálása! Egy olyan multi-talentumról van szó ráadásul, akit minden bizonnyal egy igazi ajándék – és egyben óriási kihívás – lehet a nagyvászonra vinni. Da Vinci nemcsak a festészetben volt zseniális, a matematikához, a történelemhez, a botanikához, az építészethez és még megannyi dologhoz értett.

Most pedig zöld utat kapott a projekt – a Paramount és a Universal lebokszolták, hogy kié legyenek a film jogai.

A történet maga Walter Isaaccson most készülő da Vinci életrajzán alapszik, viszont kiindulva abból, hogy ez még meg sem jelent, erre a filmre is várnunk kell még legalább két évet.

Addig is, derítsük ki, tényleg folytatódik-e a Titanic!
 

Forrás: Screenrant

Legnézettebb videók