Műsorújság
RTL Most

Leonardo DiCaprio is szuperhősnek állna?

Manapság már tényleg mindenki beadja a derekát, ha a képregényfilmekről van szó, beszéljünk akár Benedict Cumberbatch-ről vagy Brie Larsonról. Most – a végre Oscar-díjas – DiCaprio is beállhat közéjük.

Mielőtt még mindenki beleélné magát, hogy DiCaprio is szuperhős bugyiba ugrana, és magára kapná a suhogó köpenyét, a színész „csupán” egy régi tévésorozatot szeretne remakelni. A bolygó kapitánya még a 90-es években volt nagy szám a gyerekek körében, és ezt a sztorit szeretné a nagyvászonra vinni A visszatérő sztárja.

Állítólag a Paramount már meg is kezdte a vadászatot a jogokért, és a potenciális forgatókönyvírókat is megkeresték a projekthez.

A buliban pedig DiCaprio is benne van, hogy milyen formában, azt még nem tudni. Lehetséges, hogy csak producerként segítené a filmet, de minket még az sem lepne meg, ha önmagát megújítva, bevállalná a főszerepet.

A kapitány karaktere amúgy is illene hozzá, hiszen ő az, aki egy csapat ember segítségével – akiknek varázsgyűrűket ad – megvédi a Földet a szennyezettségtől. Miután Leo elhivatott élharcosa a környezetvédelemnek, nem meglepő, hogy egy ilyen sztorit támogat. Egyszerre elégíti ki ugyanis a mai kor elvárásait és egy nagyon fontos üzenetet.

Lehetséges, hogy egy szuperhősfilm formájában a fiatalokat is jobban rávehetné a környezetvédelemre…

Jelenleg amúgy is Before The Flood című fimljét promótálja, amiben körbeutazza a Földet, hogy rávilágítson a globális felmelegedés hatásaira.

Ti látjátok Leóban a szuperhőst?

Forrás: NME
Képek: InterCom

Legnézettebb videók