CinemaKlub

Hihetetlen! Leonardo DiCaprio bújhat Joker bőrébe!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 4. 16:24

A napokban reppent fel a hír, hogy a Warner Bros. egy Joker élettörténetén alapuló mozifilmmel készül! Ráadásul azt rebesgetik, hogy nem más, mint Leonardo DiCaprio kapja meg a főszerepet!

Habár az Öngyilkos osztag második részében Jared Leto folytatja Joker ámokfutását, a hírek szerint DiCapriót is szeretnék szerződtetni Batman ősellenségének szerepére, aki hamarosan egy saját filmet kap! Ez viszont egyet jelent: egyszerre két Jokerünk is lesz! Elhiszitek?

Egy külföldi filmes blog meg is mutatta, hogyan képzeli el Leót Joker szerepében: a vérfagyasztó mosoly és a rémisztő tekintet elképesztő külsőt ajándékozott neki!


Sajnos hivatalos közleményt még nem kaptunk, de a pletykák szerint Todd Phillips rendező mellett Martin Scorsese producer kezei alatt születik meg az alkotás, ami jelenleg még csak az előkészítési fázisban van. A világhírű rendező miatt sokan már most a Taxisofőrhöz hasonlítják a készülő spin-off hangulatát.  

A DiCaprio és Scorsese közötti nagy barátság senkinek sem lehet meglepő, hiszen számos nagysikerű alkotásban dolgoztak már együtt, elég csak a Téglára, a Viharszigetre vagy a Wall Street farkasára gondolnunk. Ráadásul már készül az újabb közös munka: a The Flower Moon.

Bár a képregényes műfaj eddig messze állt Leotól, szemernyi kétségünk sincs, hogy az Oscar-díjas színész zseniálisan meg fogja ugrani a feladatot.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, de Leóra addig is tárt karokkal vár élete álomszerepe, ugyanis ő játszhatja el Leonardo da Vincit!
 

Forrás: Movieweb

#CinemaKlub#leonardo dicaprio#joker#dc#jared leto#martin scorsese#leonardo da vinci

Címlapról ajánljuk