Műsorújság
RTL Most

Már jövőre foroghat az Öngyilkos osztag 2?!

Nem menekülünk, ez egyre biztosabb! Hiába a negatív kritikák és a csalódott nézők, az első rész még így is jól teljesített a kasszáknál, ezért már megkezdték a folytatás előkészületeit!

Annak ellenére, hogy a friss és ropogós Wonder Woman levett minket a lábunkról és elültette bennünk a halvány reményt, hogy a DC talán jó filmeket is képes szállítani, azért nem felejtünk… Az egyik legjobban várt filmünk volt az Öngyilkos osztag, ami az ígéretes karakterei és viszonylag jól kiválasztott színészei ellenére is egy összeeszkábált káosz lett, mintsem egy ügyes és vicces antihős mozi.

David Ayer később be is látta, hogy nagy hibát követett el azzal, hogy nem Joker – és az őt életre keltő Jared Leto – lett a film főgonosza. Persze, nemcsak ez volt az első rész problémája, de a rendező jól érzi: sok minden bukott el ezen a döntésén.

Azóta már szárnyra kaptak a pletykák, hogy akár Mel Gibson is rendezheti a második felvonást, erről azonban semmi konkrétat nem hallottunk azóta.

Most viszont a film egyik fontos szereplője, Joel Kinnaman – aki Rick Flag-et alakította – a The Hollywood Reporternek adott interjújában elkotyogott pár érdekes részletet.

Állítása szerint már javában dolgoznak a forgatókönyvön, és a DC tervei szerint még 2018-ban elkezdenék a forgatásokat is. Azt Kinnaman is bevallotta, hogy viszonylag laza menetrenddel dolgoznak, hiszen ez a 2018-as irány még elcsúszhat. Sőt, azt még ő sem tudja, ki rendezheti a következő felvonást:

„Természetesen imádnám, ha David Ayer rendezné…”


Ayer azonban nem túlzottan esélyes, hiszen ő a csajos DC film vezénylését vállalta el: a Harley Quinn főszereplésével készölő Gotham City Sirens lesz a következő projektje.

A Warner mindenképpen szeretne még egy filmet a 2018-as időszakra az Aquaman mellé, kérdés, hogy ez a Suicide 2 lesz-e. Mi a helyükben inkább hagynánk, hogy egy jól kidolgozott forgatókönyv szülessen… nehogy megint belefussanak ugyanabba a hibába, mint először, amikor utólag próbáltak tüzet oltani.
 

Forrás: The Playlist
Kép: InterCom

Legnézettebb videók