CinemaKlub

Ilyen még nem volt! Szerelmes hősökkel jön az új DC-mozi!

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 28. 14:32

Mint az életben, úgy a képregény adaptációkban is rendre teret kap a romantika, ám, hogy két karakter évődéséről szóljon egy szuperhősökkel és gazfickókkal tele tűzdelt film, olyan még nem volt! Márpedig most bőven kijut majd az érzelmekből és a rosszfiúkból is!

Bizony, a várva várt Joker és Harley Quinn-mozi végre elkészül, ígyJared Leto mégis visszatérhet az őrült bohóc szerepében,Margot Robbie pedig harmadszorra is felveheti aprócska nadrágját, hiszen a Gotham város szirénjei című filmbenis látható lesz, ha minden igaz!

Ráadásul a gonosz nevettetőkről szóló alkotást nem mások, mint az Őrült, dilis, szerelem című film készítői jegyezik, akik nemcsak a romantika, hanem a humor terén is kiemelkedőek. Ezzel pedig egyre több reményt fűzhetünk az új projkethez, aminek talán sikerül jóvá tennie az Öngyilkos osztagbizonyos baklövéseit, bár be kell, hogy ismerjük Joker és Quinn párosa ott is hibátlannak bizonyult!

Azt azonban még nem tudni, hogy az ő történetük az Osztag sztorijának folytatása lesz-e, vagy éppen az azt megelőző történésekről és a kapcsolatuk első fellángolásáról fog-e szólni.

A talányok mellett, abban viszont egyre biztosabbak lehetünk, hogy két Joker-filmet is kapunk párhuzamosan, hiszen a szerelmes gonosztevő sztorija mellett, Martin Scorsese felügyeletével, a Másnaposok-trilógia rendezője is csinál egy mozit, amiben a bohóc eredetét ismerhetjük meg.

Ezt a gazfickót azonban már nem Jared Leto fogja alakítani!

Forrás: ew.com

#CinemaKlub#Filmek#dc#képregény adaptáció#harley quinn#joker#jared leto#margot robbie#öngyilkos osztag

Címlapról ajánljuk