Műsorújság
RTL Most

Úristen! Mi történhetett a szexi színésznővel, hogy így néz ki?

A hollywoodi csillagról eddig csakis szuperlatívuszokban tudtunk nyilatkozni, most azonban el kell, hogy keserítsünk mindenkit, hiszen a szépség egyszerűen borzalmasan fest!

A-listás sztároktól hemzsegő kosztümös film készül I. Mária skót királynőről, melynek címe, Mary, Queen of Scots lesz, és aminek főszereplőjét Saoirse Ronan alakítja majd.

 

A post shared by IndieWire (@indiewire) on

A színésznőről már meg is jelent az első hivatalos fotó, amin alig lehet ráismerni a sápadt és sovány arca miatt. Azonban nem ő az egyetlen, aki különös átalakuláson ment keresztül a film kedvéért, ugyanis ausztrál kolléganőjén, Margot Robbie-n még ennél is drasztikusabb változásokat vehetünk észre!

A megfékezhetetlen tehetség ezúttal I. Erzsébetet fogja megformálni emiatt pedig igencsak ijesztő, sőt egyenese ronda lett!

Az ígéretes dráma középpontjában a két fiatal és félelmet nem ismerő királynő viszálya áll. Máriát ugyanis 16 évesen hozzáadják a francia királyhoz, ezzel pedig ő lesz Franciaország királynője, majd 18 éves korára megözvegyül és úgy dönt, a skótok támogatásával igényt tart az angol trónra, amit ekkor a féltestvére, a „szűz” királynő Erzsébet birtokol.

Egyébként a két színésznő mellett olyan sztárok tűnnek még fel a filmben, mint Jack Lowden, Joe Alwyn,  Martin Compston, Brendan Coyle, David Tennant és Guy Pierce, a rendező Josie Rourke, a forgatókönyvíró pedig az Oscar-díjas Beau Willimon.

A Mary, Queen of Scots 2018-ban kerül a mozikba, de Robbie-t már idén ősszel láthatjuk a Goodbye Christopher Robin című alkotásban!

Forrás: elle.com, indiewire.com
Képek: pinterest, instagram.com

Legnézettebb videók