Műsorújság
RTL Most

Mel Gibson, vagy sem? Megvan a Suicide Squad 2 rendezője!

A rosszfiúkból álló csapat második bevetését már nem David Ayer irányítja, ám a sok pletyka után most úgy tűnik, végre megtalálták a megfelelő személyt, hogy végre tisztességes DC-filmet kapjunk a gazfickókról!

Nos, a Suicide Squad 2-t nem más fogja rendezni, mint A zátony című film készítője, Jaume Collet-Serra!

Tehát az előző híresztelések ellenére, nem Mel Gibson ül a direktori székbe, ahogyan a forgatókönyvet sem az első rész rendezője jegyzi, hanem a Tarzan legendája írója, Adam Cozad.

Az Ayer rajongóknak viszont így sem kell aggódniuk, a DC világa nem veszíti el az alkotót, ugyanis ő készíti majd a Gotham City Sirens című filmet, melynek csajcsapata élén, a dögös és egyébként elég dög, Harley Quinn (Margot Robbie) áll majd, aki ráadásul a Suicide Squad 2-ben is visszaköszön!

 

A post shared by Suicide Squad (@suicidesquadmovie) on

Szerencsénkre pedig nem ő az egyetlen, akit viszont láthatunk majd, hiszen szerepelni fog még többek között Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Jared Leto (Joker), Jay Hernandez (El Diablo) és a friss Oscar-díjas Viola Davis is, mint Amanda Waller.

Az pedig még külön öröm, hogy a Deadpool sikerén felbuzdulva, akárcsak a Logan, a Suicide Squad 2 is R-rated besorolásba kerül majd!

Mi  éppen ezért elég bizakodóak vagyunk, hogy végre méltó filmet kapunk az érdekes csapatról!

Arról nem is beszélve, hogy ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor a mozit már jövőre elkezdik forgatni, így 2019-ben ismét láthatjuk a legrosszabb szuperhősöket!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók