CinemaKlub

A kedvenc filmed A sebhelyesarcú? Ennek nem fogsz örülni!

rtl.hurtl.hu

2017. július 13. 14:46

Az Al Pacino főszereplésével bemutatott mozinak, most a remake-jét is elkészítik és hiába a sármos Diego Luna, úgy tűnik, akad még bőven próbléma a filmmel kapcsolatosan!

Nos, a reboot új rendezőt keres, ugyanis a Suicide Squad készítője, David Ayer úgy döntött, hogy kiszáll a buliból!

Ezen pedig meg sem lepődünk, hiszen már a DC rosszfiúiról szóló mozi második fejezetét sem vállalta el. Ayer írta egyébként a film forgatókönyvét is, a helyszín pedig ezúttal nem Miami, hanem Los Angeles lett.

Ráadásul a rendező-forgatókönyvíró elárulta, szerinte túl sötétre sikeredett a szerzeménye, ami valószínűleg nem tetszett a stúdiónak, mégis Ayer azt nyilatkozta, azért lép ki a projektből, mert nem tudta összeegyeztetni más munkáival. A pletykák szerint azonban sokkal inkább az állhat az alkotó döntése mögött, hogy a stúdió valami könnyedebb és kevésbé anti-hősös mozit szeretne készíteni Brian De Palma klasszikusából.

Pedig mind tudjuk, hogy Tony Montana minden, csak nem jófiú, de örömhír, hogy legalább Diego Luna nem hátrált ki a szerepből, így biztosan őt láthatjuk majd a drogbáróként!

 

A post shared by diegoluna_ (@diegoluna_) on

A direktori székbe pedig egy régebbi kiszemelt - aki nem mellesleg A préri urai című filmet is rendezte -, David Mackenziekerülhet.

Akárhogy is, jobb lenne minél előbb rendezőt találni, hiszen így a forgatások is csúsznak.

Vagy ennek inkább örüljünk?

Forrás: collider.com
Képek: Instagram.com, Tumblr.com

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#a sebhelyesarcú#diego luna#david ayer#remake#reboot

Címlapról ajánljuk