CinemaKlub

Az egyik nagy kedvencünk, a Keresztapa már a 45. évfordulóját ünnepelte!

rtl.hurtl.hu

2017. május 2. 15:14

Bizony, Francis Ford Coppola klasszikusa, filmtörténetet írt, ahogyan a benne szereplők nevét is örökre megjegyeztük, most pedig ismét találkozott a nagy csapat, és néhány titkot is elárultak!

A Tribeca Filmfesztivál záró momentuma lett, hogy a még élő stá tagok ismét találkoztak és élményeikről, valamint a trilógiáról beszéltek.

Így, az eseményen részt vettDiane Keaton, Al PAcino, Robert De Niro, és James Caan is, a szerencsésebbeknek pedig élőben is volt hozzájuk szerencséjük a közönségtalálkozón!

Szerencsére azonban így is megtudhattunk néhány dolgot, mint például, azt hogy James Caan szerint, mindenki a rendezőnek köszönheti a film sikerét, hiszen ő választotta a szereplőket a karakterekhez, illetve azt is, hogy ő gyakran mesélt vicceket, amin Marlon Brando általában percekig nevetett.

 

A post shared by IndieWire (@indiewire) on

Diane Keatonazt mesélte, hogy a mai napig nem tudja, hogy kaphatta meg a szerepet, de úgy hallotta, hogyFrancis Ford Coppolaazért adta neki, mert azt hitte róla, hogy excentrikus. A színésznő pedig bevallotta, a rendező nem is tévedett!

Ahogyan a rendező azt is elárulta, hogy akárhányszor olvasta a forgatókönyvet mindig az akkor még inkább színházi színész, Al Pacino arca ugrott be neki, így nem csoda, hogy miután nem sikerült kivernie őt a fejéből, felajánlotta a szerepet a kiváló színésznek!

De a színészkollégák is megemlékeztek Marlon Brandoról is, akiről úgy gondolták, hogy valóban a keresztapjuk, hiszen a legenda úgy is viselkedett a fiatalabbakkal, ahogyan azt is elmondták, hogy a híres macska is olyanná vált számukra, mintha mindig is ott lett volna.

 

A post shared by IndieWire (@indiewire) on

Végül Al Pacino is megosztotta véleményét a rendezőről a nagyérdeművel, ami a következő képpen hangzott:

„Ugyan már, hol lennék én most Francis nélkül?”

Forrás:indiewire.com
Képek: Instagram, Tumblr

#CinemaKlub#Filmek#sztárok#A Keresztapa#Francis Ford Coppola#al pacino#marlon brando#diane keaton#legenda#érdekességek#képek#évforduló

Címlapról ajánljuk