CinemaKlub

Tom Cruise új karrierbe kezdett?!

rtl.hurtl.hu

2017. március 21. 12:30

Lehet, hogy a sztár pályát tévesztett? Nos, úgy tűnik a színész mindig képes meglepni bennünket, először felveszi a harcot a Múmiával, most pedig már egy újabb nagy durranásra gyúr! Vajon miről is van szó? Eláruljuk!

Cruise több évtizedes pályája során már bizonyított vígjátékokban, romantikában és drámában is, de láthattuk már a Földtől egészen elrugaszkodva is sci-fi-ben, illetve akciófilmben is. Nemrég pedig bejelentették már dolgoznak a maga nemében szinte már klasszikussá vált, Mission: Impossible legújabb részén, amihez nem kisebb nevet is megszereztek, mint amilyen Henry Cavill!

Így hát, nem is csodálkozunk azon, hogy a hírek szerint Tom Cruise már lassan egy éve (egészen pontosan az előző, ötödik rész, a Mission: Impossible – Titkos nemzet című film megjelenése óta) a hatodik fejezetre edz!

Hogy hogyan képes erre a színész ennyi elfoglaltság mellett? Elképzelni sem tudjuk, de Cavill elmondása szerint - akit eleve úgy castingoltak, hogy néhány igazán durva dologban is benne kell lennie - teljesen érthető a lázas készülődés.

Az akciófilmek terén persze megszokhattuk, hogy a sztárok a szöveg tanulás mellett kénytelenek fizikálisan is felkészülni a szerepre, ám a rizikós jeleneteket ennek ellenére is kaszkadőrök végzik általában.

Kivéve, ha Cruise a mozink főszereplője, ő ugyanis szereti maga végezni a „piszkos munkát”!

 


A színész eddig is kivette a részét az akciójelenetekből, hiszen ő lógott a Burj Khalifáról, is, ami a világ legmagasabb épületeként van számon tartva, ahogyan különböző sziklákról és repülőkről is ő lógott gyakran hám nélkül, vagy éppen csak annyira rögzítve, hogy a hevedereket később könnyebb legyen eltüntetni az utómunkálatok során! David Ellison, a Mission-filmek producere, azt is elárulta az új moziban még nagyobb dolgokra számíthatunk a sztártól:

„Azt hittem, hogy a Bjur Khalifa utá,n Tom már nem vállal durvább dolgot, de aztán megcsinálta az A380 repülőgépes jelenetet, amit pedig ebben a részben tesz, ahhoz semmi sem lesz fogható!”

És, hogy vajon miért érzi a szükségét a színész, hogy életveszélyes helyzetekbe kerüljön a filmjeiben? Ellison erről is elmondta a véleményét:

„Cruise azt mondta, miközben a világ legmagasabb épületéről lógott legalább hat percig visszatartotta a lélegzetét, szerinte ezek az apróságok is hozzájárulnak ahhoz, hogy hiteles legyen a jelenet. Úgy gondolja, a közönség meg tudja mondani, mi az amit green screen-nel veszünk fel és mi az amit a valóságban!”

 


Hát az biztos, hogy azt eddig is tudtuk, hogy Tom Cruise nem teljesen százas, de hogy ennyire vakmerő lenne, mi sem gondoltuk volna!

Azt pedig, hogy mennyire őrült a sztár megtudhatjuk a Mission: Impossible hatodik részéből, amit 2018 júliusában láthatunk majd! És amiben olyan színészek szerepelnek majd, mint Henry Cavill, valamint Jeremy Renner és Simon Pegg.

Forrás: news.com.au

#CinemaKlub#tom cruise#kaszkadőr#henry cavill

Címlapról ajánljuk