CinemaKlub

Guy Ritchie rendezi az Aladdin élőszereplős változatát!

rtl.hurtl.hu

2016. október 11. 15:55

Nektek is egy Blöff stílusú mozi jutott eszetekbe a Disney klasszikusának zenéivel? Mindenesetre nekünk felkeltette az érdeklődésünket a hír, ahogyan a többi információ is, amit most megosztunk veletek!

A rendező a kultikussá vált filmek után, olyan kasszasikereket készített, mint a Sherlock Holmes-filmek, majd egy időre abba hagyta a munkát, egészen addig, míg vissza nem tért olyan filmekkel, mint Az U.N.C.L.E. embere című alkotás, ami vegyes fogattatásban részesült, illetve az Arthur király: A kard legendája, aminek bemutatása még várat magára.

Ezek után meglepő, hogy Ritchie egy Disney adaptációhoz szerződjön, aminek szövegkönyvét a Nagy Hal és a Charlie és a csokigyár írója John August szerzi. Aki állítólag az eredeti dalok egy részét is meg akarja tartani a készülő új moziban, amin nem is csodálkozunk, hiszen az Egy Új Élmény című betétdal Oscar-díjat is kapott.

Valamint a forgatókönyvíró azt is megerősítette, hogy a cselekményt valószínűleg nem lineárisan fogja elmesélni, ahogyan azt már az eredeti mese esetében megszokhattuk.

 


Ez a koncepció pedig lényegesen eltér attól, amit előzőleg bejelentettek és, aminek úgy tűntJake Gyllenhaal lehetne a főszereplője, illetve arról is még mindig vitáznak, hogy Genie is bekerüljön-e a sztoriba!

Mindenesetre a most már egyre biztosabban Guy Ritchie által létrejövő Aladdin-mozi bemutatásának még nincs meg a hivatalos dátuma!

Forrás: theplaylist.net
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#guy ritchie#aladdin#disney#élőszereplős#sherlock holmes#robin williams#jake gyllenhaal

Címlapról ajánljuk